‘MOJA NAJBOLJA PRIJATELJICA‘

Ne smiruje se drama oko Blake Lively, u njenu obranu sada stao njezin šogor: ‘Istina još nije izašla na vidjelo‘

Blake se nedavno pojavila u filmu "It Ends With Us" koji je ubrzo postao jedan od najkontroverznijih filmova godine

Bart Johnson, Robyn Lively, Blake Lively

 Lisa O‘connor/Justin Tallis/Afp

Američka glumica Blake Lively u posljednje je vrijeme jedna od najomraženijih glumica na svijetu nakon drame oko snimanja filma "It Ends With Us". Prvo ju je obranila sestra Robyn, a sad je na njenu stranu stao i njen šogor, glumac Bart Johnson koji joj je na društvenim mrežama čestitao rođendan.

"Moja najbolja prijateljica već 30 godina! 30 godina sam imao privilegiju biti prijatelj s ovako ljubaznom, punom ljubavi, predanom, vrijednom i inspirativnom snažnom ženom!! Nekim tko želi učiniti svijet boljim mjestom i tko je bio izvanredan uzor na milijun načina – brinući se za druge, šireći dobrotu i, moj osobni favorit, stavljajući svoju obitelj na prvo mjesto. Kad odrastem, želim biti poput nje. Čeka me dug put", napisao je on pa dodao: "Volim te, Blake".

U komentarima mu je potom netko napisao da Lively "promiče sreću u okruženju obiteljskog nasilja bez ikakvog obzira prema žrtvama" te tako radi grešku, a glumac mu je odgovorio.

"Siguran sam da imaš veliko srce i da želiš najbolje. Mogu vam obećati da istina još nije izašla na vidjelo. Blake je radila više na ovom filmu nego na bilo čemu što sam je vidio u svom životu. Jer joj je to toliko značilo", napisao je on.

Kontroverza oko novog filma "It Ends With Us", snimljenog prema istoimenoj knjizi, započela je kad su brojni primijetili da Blake i Justin Baldoni, koji imaju glavne uloge u filmu, ne promoviraju isti zajedno. Justin je na crvene tepihe stizao u društvu supruge, dok se Blake družila s ostalim članovima filmske ekipe. Ubrzo su svi stali na Justinovu stranu jer je, kako brojni kažu, film opisao onakvim kakav on i je, dok je Blake film opisala "zabavnim i smiješnim" iako se u njemu radi o obiteljskom nasilju.

image

Blake Lively

Justin Tallis/Afp

Blake je navodno bila nepristojna na snimanju filma. "Lively nije bila zločesta, samo je bila jako nepristojna. Nije bilo svađa ili tučnjave, ali ona je bila toliko samouvjerena da je to izazivalo velik stres i napetost na setu. Do tenzija je dolazilo uvijek kad bi Blake bila u blizini, a nije se čak ni sramila što je kolege moraju čekati. Vidjelo se da je se svi boje", rekao je izvor ranije te istaknuo kako je Baldoni zbog nje bio pod velikim stresom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:08