BRITANSKI REPER

Nedavno je prekinuo vezu sa seksi voditeljicom, a sad ga čeka suđenje zbog nepropisne vožnje

Stormzy i Maya prošlog su se ljeta pomirili nakon pet godina pauze, a prošli su tjedan ponovno prekinuli

Stormzy

 Henry Nicholls/Afp

Poznati britanski reper Stormzy prošli je tjedan prekinuo vezu s atraktivnom voditeljicom Mayom Jamom, a sad se našao u velikom problemu. Stormzyja su prošle godine uhvatili kako vozi Lamborghini s nepropisno zatamnjenim staklima, a reper je priznao da je kriv za prekršaj, prenosi Mirror.

Kako piše u sudskim dokumentima, prednja dva stakla njegovog automobila su propuštala četiri posto svjetla, a zakonski je propisano minimalno 70 posto. To znači da su stakla bila dovoljno tamna da uključuju "opasnost od ozljede bilo koje osobe".

Reper se, kako prenosi strani medij, nije pojavio na ročištu u srijedu te je isto odgođeno do listopada ove godine.

Stormzy će u listopadu ove godine morati na suđenje i zbog toga što je koristio mobitel tijekom vožnje u njegovom Rolls-Royceu prošle godine.

Podsjetimo, prije nešto više od tjedan dana su reper i voditeljica "Love Islanda" objavili da su ponovno prekinuli, nakon što su se pomirili prošle godine. Na Instagramu su podijelili zajedničku izjavu.

image

Izjava Maye i Stormzyja

Instagram/

"Smijali smo se dok smo pisali ovo jer nikad, u milijun godina, nismo mislili da ćemo biti onaj par koji objavljuje prekid. Ali, kako bi bilo što jasnije, i još važnije, kako bismo mi imali prostora i dostojanstva koje nam je potrebno kako bismo navigirali ovaj sljedeći dio života u miru, smatrali smo da je najbolje da to objavimo", započeli su pa dodali da su se ludo zaljubili jedno u drugo 2014. godine. Potom su, 2019. godine, prekinuli i pet godina su bili odvojeni.

image

Maya Jama I Stormzy

Mega/The Mega Agency/Profimedia

"Odlučili smo pokušati po zadnji put u kolovozu 2023. godine i proveli smo ovu prethodnu godinu čineći sve što možemo kako bismo uspjeli, ali smo nedavno odlučili prekinuti. Imali smo 21 i 20 godina kad smo se upoznali, oboje smo bili na početcima naših karijera i proveli smo pet godina odrastajući zajedno, a onda i pet godina odrastajući odvojeno. Ovaj posljednji pokušaj je zahtijevao puno shvaćanja i ponovnog učenja", poručili su.

Bivši je par rekao da će ostati u dobrim odnosima te da će se nastaviti družiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. srpanj 2024 19:23