LINDA I NAOMI

Nekada su dijelile modne piste, a danas se ne mogu očima vidjeti: ‘Ne podnose se, ne mogu biti u istoj prostoriji‘

Strani mediji pišu kako se one sada ne podnose i aludiraju da je u novom intervjuu Naomi govorila o Lindi

Linda Evangelista i Naomi Campbell 90-ih

 Etienne George/Afp/Profimedia/Etienne George/afp/profimedia

Nekada su zajedno šetale modnim pistama, a sada se navodno ne podnose i ne mogu biti u istoj prostoriji zajedno. Naomi Campbell i Linda Evangelista ranije su bile poznati supermodeli 90-ih s Cindy Crawford, Christy Turlington i Claudiom Schiffer.

image

Linda Evangelista, Cindy Crawford, Naomi Campbell i Christy Turlington 1991.

Paul Massey/Shutterstock Edito/

Naomi (54) i Linda (59) se više ne prate međusobno na Instagramu i navodno izbjegavaju jedna drugu na revijama. O njihovom lošem odnosu obožavatelji su počeli pričati u rujnu 2023. Tada su obje šetale pistom na Vogue Worldu zajedno s Christy i Cindy. Obožavatelji su primijetili da je Naomi objavila trenutak kad su sve bile na pisti zajedno i da je označila Christy i Cindy, no Lindu nije.

image

Naomi Campbell

Valery Hache/Afp

U istom mjesecu na Tjednu mode u Milanu, Linda i Naomi, koje su se ranije družile, sad su sjedile pet mjesta udaljene dok su gledale Fendi reviju. Naomi se tad družila s Kate Moss i Demi Moore, a Linda je sjedila između glumice Naomi Watts i modela Suki Waterhouse.

U novom intervjuu za Standard Naomi je spomenula neku osobu koja je „nezahvalna”, ali je nije imenovala.

„Ljute me neiskrenost i nezahvalnost. Pogotovo kad znaš da si dao sve od sebe da nekome stvarno pomogneš, a on ti ne može reći hvala. Čak ni jednostavno hvala. Nije to toliko ljutnja, koliko veliko razočaranje”, ispričala je Naomi, pa ju je novinar pitao govori li o nekome konkretnom, što je model potvrdio.

image

Linda Evangelista

Angela Weiss/Afp

Standard je izvijestio da se kolegice s modnih pista trenutno „ne podnose”.

Podsjećamo, prošle godine Naomi i Linda su bile u Apple TV+ seriji „The Supermodels”, u čijem su fokusu bili modeli 90-ih. Ranije između njih nije bilo razmirica, već su jedna drugu podržavale.

image

‘The Super Models‘ na Apple TV-u: Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Godine 2022. Linda je na Instagramu putem objave čestitala Naomi rođendan uz njihovu fotografiju iz 90-ih.

„Najsretniji rođendan mojoj Omi. Volim te, volim te, volim te. Obitelj”, napisala je Linda.

Godine 2021. Linda je javno progovorila o pokušajima tretmana CoolSculptinga, prilikom kojeg se zamrzavaju masne naslage, i zbog kojeg se „brutalno unakazila”, a tad ju je Naomi javno podržala jer je progovorila iskreno o tome.

„Pohvaljujem njezinu hrabrost i snagu što je podijelila svoje iskustvo i više mu nije talac. Znaš da te volim... Volimo te i tu smo uvijek uz tebe... Ne mogu zamisliti bol kroz koju si mentalno prošla zadnjih pet godina, a sad si je oslobođena”, poručila je Naomi tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. srpanj 2024 18:41