NASTUPIO U KLUBU

Nepregledni redovi u Vodicama zbog omiljenog trepera, poručio fanovima: ‘Ispričavam se svima koji nisu uspjeli ući‘

Totalna ludnica nastala je kad je najavio najnoviji singl, kojeg je snimio s youtuberom Bakom Prase

Voyage

 Promo

Vodice su u subotu navečer bile u znaku predvodnika novog zvuka i trap senzacije Voyagea. Mladi srpski glazbenik privukao je drugu godinu zaredom u klub La Playa by Imperial obožavatelje iz svih dijelova Dalmacije i dokazao zašto je trenutačno na samom vrhu regionalne glazbene scene. Brojni fanovi strpljivo su čekali u redovima na blagajni kluba kako bi došli do svoje ulaznice, a cijelu večer se tražio stol više, da bi na kraju svi bili - rasprodani.

Čim je zakoračio na open-air pozornicu smještenu tik uz more, popularni Voyage oduševio je prepunu La Playu, a u publici su se posebno izdvajale mlađe generacije. Nizao je hitove "Detinjstvo", "Tango", "London", "Bella Hadid" i brojne druge koji obaraju trending ljestvice na digitalnim platformama.

- Jesmo li dobro, La Playa? Želim vas večeras čuti na najjače - rekao je kratko treper na početku nastupa, a publika ga je pozdravila glasnim vriskom. Snimali su svoju omiljenu zvijezdu, dijelili atmosferu na društvenim mrežama i pjevali u sav glas s glazbenikom koji je posljednjih nekoliko godina jedan od najtraženijih u regiji.

image

Voyage u Vodicama

Promo

Totalna ludnica nastala je kad je najavio najnoviji singl, koji je snimio s youtuberom Bakom Prase. Njihova pjesma "VVS" u svega dva tjedna preslušana je preko 6,3 milijuna puta te na YouTube trendingu i dalje čvrsto drži prvo mjesto, a u La Playi ju je publika pjevala od početka do kraja.

- Nadam se da ćemo se vidjeti opet u još većem broju, ako je to uopće moguće nakon ovoga večeras. Ispričavam se svima koji nisu mogli ući na koncert - izjavio je Voyage na kraju spektakularnog nastupa. Nije pobjegao na spavanje u hotel, već je strpljivo ostao u backstageu kako bi se fotografirao sa svim onim fanovima koji su željeli fotku.

Iz La Playe su poručili da nema vremena za odmor. U nadolazećim danima u Vodicama će nastupati grupa Connect, Milica Todorović, Rimski i Corona, Edita, Maya Berović, a vrhunac zabave očekuje se na ekskluzivnim koncertima Tee Tairović i Tanje Savić, a dolazi i još trap senzacija - Grše, Nucci i Devito.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. rujan 2024 13:08