IZAZVALA EUFORIJU

Neprepoznatljiva zvijezda hit serije šokirala novim izdanjem: ‘Ozempic je uzeo još jednog anđela...‘

Spomenutim fotografijama oduševila je 5,1 milijuna pratitelja, a neki su istaknuli kako ‘izgleda fenomenalno‘

Barbie Ferrerira

 Profimedia/

Nedavno je oduševila svijet gubitkom kilograma i neprepoznatljivim izdanjem, a sada je pokazala da može izgledati odlično i u opuštenijem, ležernom izdanju. Zvijezda ‘Euphorije‘, 27-godišnja Barbie Ferreira, fotografirana je u Los Angelesu, u običnoj, bijeloj majici, paru klasičnih traperica i natikačama kako bi se rashladila na visokim ljetnim temperaturama.

image

Barbie Ferrerira

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Isto tako, nosila je tamnosmeđu torbicu preko desnog ramena u kojoj je držala potrebne stvari. Njezini tamni pramenovi bili su odmaknuti od njezina lica i stilizirani u jednostavnu punđu koja je bila pričvršćena žarko ružičastom gumicom.

Naime, 27-godišnja glumica nedavno je završila u centru pozornosti zbog fotografija koje je objavila na Instagramu. Na fotografijama, Ferreira je pozirala pod toplim suncem dok je nosila tamnosmeđu haljinu s naborima ispod koje se nazirao crni čipkasti grudnjak.

image

Barbie Ferrerira

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Obula je sandale s otvorenim prstima i pustila da joj smeđa kosa pada niz ramena u elegantnim valovima. Glumica je dodala i zlatnu ogrlicu kako bi upotpunila svoj izgled, kao i prsten na lijevoj ruci. Od šminke je nosila rumenilo i mat ruž u nude nijansi, piše Daily Mail.

image

Barbie Ferrerira

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Spomenutim fotografijama oduševila je 5,1 milijuna svojih pratitelja, a neki su istaknuli kako "izgleda fenomenalno". Međutim, drugi su optužili Ferreiru da je uzela Ozempic, a jedan je pratitelj napisao da je "Ozempic uzeo još jednog anđela".

- Mogu li ljudi ikada jednostavno uživati u svome tijelu koje se stalno mijenja, a da ih pritom nitko ne komentira? - napisao je jedan od pratitelja koji je stao u obranu poznate glumice. S druge strane, jedan je komentator istaknuo kako je problem u tome što "slavne osobe tvrde da vole svoje tijelo i promiču pozitivnost tijela, a zatim drastično i brzo smršave".

Što se tiče njene karijere, Barbie je kao tinejdžerica postala poznata po svojim objavama na Tumblru, a kasnije je preuzela ulogu Kat u HBO-ovoj hit seriji "Euphoria". Međutim, još 2022. Ferreira je najavila odlazak iz popularne emisije, i to nakon glasina da se sukobila s redateljem Samom Levinsonom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 23:36