POGLEDAJTE PRIZORE

Nestvarne scene u Beču, ljudi plaču po gradu: ‘Godinu dana i tisuće eura su otišli u vjetar...‘

Obožavatelji pjevačice su u Austriju stigli danima prije koncerta za koji su neki od njih ulaznice kupili i godinu dana ranije

Taylor Swift

 Eva Manhart/Afp

Tisuće obožavatelja stiglo je ovih dana u Beč gdje je Taylor Swift danas trebala održati svoj prvi od tri koncerta na stadionu Ernst Happel. Dugo očekivani koncerti su na žalost svih njih otkazani zbog terorističkih prijetnji, a fanovi ne mogu sakriti tugu. Na društvenim su mrežama podijelili kako su se osjećali nakon što su saznali da neće vidjeti svoju omiljenu pjevačicu na pozornici.

Brojni od njih su se za koncert pripremali mjesecima unaprijed, neki čak i godinu dana ranije. Smišljali su što će odjenuti, pravili su narukvice koje su htjeli dijeliti s drugim fanovima te potrošili puno novca za ulaznice i smještaj u Beču.

Kako su neki rekli, potrošili su tisuće eura na putovanje, a svoje su ulaznice kupili i godinu dana prije koncerta. Osim toga što su tužni zbog otkazanog koncerta, razočarani su što organizatori nisu najavili nove datume.

@katiewood____ ik it might seem stupid to you to cry over it but it’s been a year in the planning, we’ve spent thousands of dollars to make it happen, travelled thousands of miles, made friendship bracelets, and more than anything I have to tell my niece it won’t happen. I’m so heartbroken and so sad. ? #erastourvienna @Taylor Swift @Taylor Nation @oeticket (Taylor‘s Version) ♬ youre on your own kid - emily ?
@mayabookish Taylor miss, please come back. I made bracelets and outfits. It was all for nothing #taylorswift #erastourvienna #erastour #vienna #erastour ♬ som original - TS Lyrics ✨

Neki su se fanovi, nakon vijesti o otkazanom koncertu, okupili na ulicama Beča i zajedno zapjevali hitove omiljene pjevačice te poručili da, iako su jako tužni zbog toga, pokušavaju iskoristiti to što su svi zajedno u istom gradu.

Bilo je i onih koji su zahvalni organizatorima što su postupili na način na koji jesu te rekli kako je otkazivanje koncerta bila prava odluka. "Pokušavamo iskoristiti situaciju najbolje što možemo, ali shvaćamo koliko je ovo ozbiljno i da je to bila prava odluka za sve. Drago mi je što sam već bila na turneji Eras i jako sam tužna zbog svih koji ju neće imati priliku vidjeti", poručila je jedna obožavateljica koja je u Beč stigla s prijateljem.

@concertsilvia we’re trying to make the best out of the situation but we get how serious this is and that it was the right decision for everyone. so glad I already attended the eras tour and I’m so sad for everyone who doesn’t get to see her, this is f’ed up man #theerastour #taylorswift #vienna ♬ Originalton - concertsilvia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 14:46