OBJAVILA VIDEO

Netflixova zvijezda preselila se u Dubrovnik, prvom prilikom uskočila na jahtu: ‘Svemir mi je rekao da dođem tu...‘

Julie se nedavno preselila iz Austina u Dubrovnik, a pratiteljima često pokazuje kako izgleda njen život u Hrvatskoj

Julie Theis

 Instagram/

Influencerica i glumica Julie Theis se prije nekoliko mjeseci iz Amerike preselila u Dubrovnik, a od tada gotovo svakodnevno pokazuje kako izgleda njezin život u Hrvatskoj. Sada je na TikToku objavila video s luksuzne jahte i pokazala kako izgleda život na njoj. "Od kamp prikolice do megajahte", napisala je kratko.

U videu je pokazala unutrašnjost jahte, a rekla je kako posadu čini desetero ljudi. Pratitelje je odvela i u svoju sobu, koja je jedna od šest soba na jahti. U sobi se nalazila kupaonica i walk-in ormar. Potom je pokazala i kakva je jela pripremilo osoblje.

@julietheis

From trailer park to Mega Yacht ?️

♬ Enjoy Your Life - Mas Rizky Iman

"Nećete požaliti ako plovite hrvatskom obalom, ovo je jedno od najljepših mjesta na zemlji", poručila je u videu Julie.

Julie je brojnima poznata iz emisije "The Trust: A Game of Greed". Nedavno je pratiteljima otkrila da se iz Austina u Texasu želi preseliti u Los Angeles, ali je naposljetku odlučila preseliti se u Hrvatsku. "Išla sam meditirati o tome gdje da se preselim. Svemir mi je rekao da ne idem u Los Angeles i da idem u Hrvatsku", rekla je tada.

@julietheis Replying to @Kylie in the ? i really said Plot Twist #Livingabroad #travelabroad #croatia #dubrovnik ♬ original sound - Julie Theis

Nakon što se preselila u Dubrovnik je postala vlasnica jedne tvrtke.

"Došla sam bez ičega i vjerovala sam da trebam biti ovdje jer mi je intuicija tako govorila. Imala sam toliko razgovora sa psihoterapeutom i rekla sam mu da sam jednostavno pratila unutarnji glas", rekla je ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 16:50