KRAJ LJUBAVI

Ni dogovor oko seksa nije im pomogao: Bivša zvijezda Barcelone prekinula s 27-godišnjom bombom

Ranije su se dogovorili da će se seksati svaki dan, a ako jedan dan slučajno preskoče, dan kasnije će morati to odraditi dvaput

Jessica Goicoechea

 Profimedia

Bivši nogometaš Barcelone, Marc Bartra, navodno je prekinuo sa španjolskom manekenkom Jessicom Goicoecheom, koja je svojevremeno slovila za najodvažniju wagsicu, nakon što je otkriven njihov dogovor u vezi seksa, prenosi The Sun.

Naime, 27-godišnja ljepotica tada je javno otkrila da su se dogovorili da će se seksati svaki dan, a ako jedan dan slučajno preskoče, dan kasnije će morati to odraditi dvaput.

Inače, 33-godišnja zvijezda Barcelone i 27-godišnja Jessica svoju su vezu započeli 2021., no tri godine kasnije odlučili su reći jedno drugome zbogom.

image

Jessica Goicoechea

Screenshot Instagram

Jednom se prilikom ljepotica požalila da im je razdvojenost teško padala, s obzirom na to da je zbog svojih manekenskih angažmana često morala putovati.

"Bila sam na Baliju pola mjeseca i tada se nisam mogla viđati sa svojim dečkom. Bilo nas je šestero pa smo imali jako malo privatnosti. Kad je bilo moguće, navukla bih zastore i zatvorila vrata. No, nisam mogla baš puno toga s toliko ljudi oko sebe", požalila se jednom prilikom.

image

Marc Bartra i Jessica Goicoechea uu danima sreće

Frezza Lafata/Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Frezza Lafata/cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prije Jessice, Bartra je bio u braku s novinarkom Melissom Jimenez, a par ima 9-godišnju kćer Galu. Nogometnu karijeru započeo je u Barceloni, za koju je odigrao 103 utakmice. Nakon toga je prešao u Dortmund 2016. Nakon toga se vratio u Španjolsku, u Betis, a 2022. prešao je u turski Trabzonspor. Onda se prošlog ljeta opet vratio u Real Betis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2024 15:01