EMOTIVNA OBJAVA

Niall Horan oprostio se od Liama porukom koja slama srca: ‘Vidjeli smo se nedavno, nisam znao...‘

Horan i Payne zajedno su bili u bendu One Direction od 2010. do 2016., a nakon raspada benda su ostali u dobrim odnosima

Niall Horan i Liam Payne

 David Becker/Getty Images/Profimedia

Niall Horan, bivši član One Directiona, posljednji se od dečkiju oglasio o smrti svog kolege Liama Paynea. Niall i Liam vidjeli su se samo nekoliko dana prije nego što je Payne pao s trećeg kata i preminuo, a njegova je smrt u potpunosti shrvala njegovog bliskog prijatelja.

Horan je na Instagramu podijelio njihovu zajedničku fotografiju iz mlađih dana uz emotikon crnog srca u opisu. Od prijatelja se oprostio emotivnom porukom koja je rasplakala brojne obožavatelje.

"U potpunosti sam shrvan zbog smrti mog nevjerojatnog prijatelja Liama. Ovo mi se ne čini kao stvarnost", započeo je u svojoj objavi.

"Liam je imao toliku energiju za život i strast za poslom koja je bila zarazna. Unosio je pozitivnu energiju gdje god bi se pojavio i uvijek je činio da se svi osjećaju sretno i sigurno. Sve zbog čega smo se smijali tijekom godina, ponekad i oko najjednostavnijih stvari, stalno mi se vraća u misli kroz tugu. Zajedno smo proživjeli naše najluđe snove i zauvijek ću cijeniti svaki trenutak koji smo zajedno imali. Prijateljstvo i povezanost kakvu smo mi imali ne događaju se često u životu. Sretan sam što sam ga imao priliku nedavno vidjeti. Nažalost, nisam znao da će nam, nakon što smo se pozdravili i zagrlili tu večer, to biti posljednje zbogom. To mi slama srce", napisao je Niall.

image

One Direction

Robyn Beck/Afp

U svojoj je poruci poslao podršku Liamovim roditeljima Geoffu i Karen, sestrama Nicoli i Ruth te njegovom 7-godišnjem sinu Bearu.

"Hvala ti za sve, Payno. Volim te, brate", zaključio je u objavi.

Niall i Liam su zajedno bili u grupi One Direction od 2010. do 2016. godine. Uz njih su u grupi bili i Harry Styles, Louis Tomlinson te Zayn Malik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2024 16:38