ZA FILM DOBILA NAGRADU

Nicole Kidman o ulozi u erotskom filmu: ‘Toliko sam bila uzbuđena da smo morali stati sa snimanjem. Bilo mi je dosta orgazama‘

Glumica u filmu glumi direktoricu tvrtke koja započinje aferu s puno mlađim pripravnikom

Nicole Kidman i Harris Dickinson u filmu ‘Babygirl‘

 A24/planet/profimedia/A24/planet/profimedia

Glumica Nicole Kidman ima glavnu ulogu u filmu "Babygirl" koji u američka kina dolazi 25. prosinca, a za isti je film dobila i nagradu za najbolju glumicu na filmskom festivalu u Veneciji. Sada se prisjetila snimanja filma te rekla kako je bila "toliko napaljena tijekom snimanja erotskih scena" da su morali zaustaviti snimanje.

image

Nicole Kidman

Valerie Macon/Afp

U filmu Nicole glumi moćnu direktoricu koja započinje aferu s mlađim pripravnikom, a u intervjuu za The Sun otkrila je da joj je često bilo previše nositi se s izvođenjem scena s Harrisonom Dickinsonom i Antoniom Banderasom, koji glumi njenog supruga.

"Postojala je ogromna količina dijeljenja i povjerenja, a zatim i frustracije. Bilo je kao: ‘Ne diraj me‘. U nekim trenutcima tijekom snimanja sam razmišljala da više ne želim doživljavati orgazme. Nemojte mi se približavati. Mrzim raditi ovo. Ne zanima me hoću li više ikada biti taknuta u životu. Dosta mi je. To je bilo prisutno cijelo vrijeme tako da je izgledalo skoro kao ‘burnout‘", ispričala je Kidman.

image

Nicole Kidman

Valerie Macon/Afp

Redateljica filma Halina Reijn inspiraciju za film dobila je iz filma "Basic Instinct" u kojem su glumili Sharon Stone i Michael Douglas, a inspirirala ju je i priča o ženi koja "nikada nije iskusila seksualno zadovoljstvo" tijekom 25 godina braka. Nicole je film privukao zbog toga što se s takvom ulogom nikada nije susrela tijekom karijere.

Iako su scene bile dosta intimne i ponekad previše za Nicole, glumica vjeruje da ih je uspjela snimiti zato što je film imao žensku redateljicu. Osim toga, glumci su također imali prilike raditi s koordinatorom intimnih scena.

image

Nicole Kidman

Marco Bertorello/Afp

"Htjela sam biti dio te priče, htjela sam ispričati tu priču i svaki dio mene je bio posvećen njoj. Svi smo jako vodili brigu. Bili smo jako nježni jedni s drugima i pomagali si", ispričala je ona.

Nicole je za film dobila nagradu, ali je nije osobno preuzela zbog toga što je njezina majka Janelle preminula dok je ona bila u Veneciji. "Danas sam stigla u Veneciju i nedugo nakon toga saznala sam da je moja lijepa, hrabra majka Janelle Ann Kidman upravo preminula. U šoku sam i moram ići svojoj obitelji, ali ova nagrada je za nju, ona me oblikovala, ona me vodila, ona me stvorila. Izuzetno sam zahvalna što mogu svima vama izgovoriti njezino ime kroz Halinu. Sudar života i umjetnosti je težak, a moje srce je slomljeno. Volimo vas sve", pročitala je glumičinu izjavu redateljica Halina.

image

Nicole Kidman

Geisler-fotopress Gmbh/Alamy/Alamy/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2024 10:31