SEKSI IZDANJE

Nije ni čudo da je zovu najzgodnijom ženom na svijetu: Ima 59 godina, a izgleda kao da joj je 25 i ne stari!

Časopis ‘Maxim‘ proglasio ju je brojem 1 na njihovoj listi 100 najseksepilnijih žena na svijetu

Elizabeth Hurley u bikiniju

 Profimedia/

Elizabeth Hurley slovi za jednu od najljepših žena i glumica na svijetu, a tu ‘titulu‘ nosi još otkako se sredinom 90-ih pojavila na premijeri filma "Četiri vjenčanja i sprovod" s Hughom Grantom.

Tada još nije bila poznata, no Grant je bio veliko ime u Hollywoodu pa su sve oči bile uprte u nju. Tome je svoj doprinos dala i Versace haljina koju je tada nosila pa je Hurley vrlo brzo postala seks simbolom, status koji će još puno godina kasnije i dalje biti aktualan.

Danas ima 59 godina, no britanska zvijezda i dalje je ‘femme fatale‘ za svoje obožavatelje. Časopis ‘Maxim‘ proglasio ju je brojem 1 na njihovoj listi 100 najseksepilnijih žena na svijetu, a Elizabeth je na naslovnici časopisa pozirala u bazenu, u bikiniju i s plavom muškom košuljom prebačenom preko nagog tijela. Na sebi je imala samo zlatni lanac oko vrata.

"Vjerujem da je najbolji način da izgradite samopouzdanje da se osigurate da im imate nešto vrijedno za ponuditi. Postoje slučajevi kad se nađete u neugodnim situacijama. Ali kada govorim o nečemu što znam, osjećam se potpuno samouvjereno i mislim da je to ključno. Pronađite svoju zonu udobnosti bez obzira na to što radite i otkrijte koje jedinstvene kalitete donosite sa sobom. Isto vrijedi i za to kako se predstavljamo. Eliminirajte ono što vam se ne sviđa, naglasite ono što volite i uživajte u trenutku," rekla je Hurley za Maxim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 05:36