NE IDE IM

Nisu izdržali ni dvije godine, Kanye i Bianca se razvode? ‘Nije mogla ignorirati svoju zabrinutu obitelj‘

Slavni reper se s arhitekticom vjenčao 2022. godine, a navodno već neko vrijeme imaju probleme

Kanye West i Bianca Censori 

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Reper Kanye West navodno se razvodi od supruge Biance Censori nakon manje od dvije godine braka. Kako prenosi TMZ, par u posljednje vrijeme prolazi kroz teško razdoblje.

Izvori kažu kako su West i Censori pričali svom uskom krugu prijatelja da su prekinuli prije nekoliko tjedana, a reper je priznao i da se planira razvesti od nje. Nakon razvoda bi se preselio u Tokio.

image

Kanye West i Bianca Censori

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zbog navodnog prekida se Bianca vratila svojoj obitelji u Australiju, a West već neko vrijeme putuje sam.

Razlog navodnog prekida je to što Bianca više nije mogla ignorirati pitanja njezine obitelji o lošim stranama njihove veze. West i njegova supruga su već neko vrijeme u svađi. Izvori su rekli kako se par počeo razdvajati prije nego što je Biancina obitelj došla u posjet mladoj arhitektici.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia

"Bianca je počela gledati na njihovu vezu u drugom svjetlu kad su njezini prijatelji i obitelj izrazili zabrinutost oko načina na koji se odijeva u javnosti i Kanye se osjećao kao da više nije zaljubljena u njega kao u početku. Nema ljutnje između njih, ali jednostavno nije mogla ignorirati svoju obitelj kad su je pitali da objasni neobične strane njezine veze. Prekidali su i ranije tako da postoji šansa da će se pomiriti", ispričao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. listopad 2024 10:20