LAURYN GOODMAN

Njemu se brak skoro raspao, a ona se proslavila: Zbog afere sa zvijezdom Man. Cityja sada ima brdo poslovnih ponuda

Tijekom ljubavne afere s Lauryn engleski je reprezentativac Kyle Walker dobio dvoje djece s reality zvijezdom, Lauryn Goodman

Lauryn Goodman

 Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Otkako svi znaju da je Lauryn Goodman imala aferu s engleskim nogometašem Kyleom Walkerom, preplavljena je televizijskim ponudama. Sada je, kako prenosi Daily Mail, u pregovorima da se pojavi u reality showu "Celebs Go Dating".

"Lauryn je imala puno TV ponuda o kojima razmišlja, želi podvući crtu ispod ovog cirkusa s Kyleom", kazao je Laurynin prijatelj.

Kao što znamo, Lauryn ima dvoje djece s Kyleom, desetomjesečnu kćer i 4-godišnjeg sina Kaira, koje je nogometaš dobio dok je bio u braku s Annie Kilner s kojom sada ima četvero sinova - dvomjesečnog Rezona, 11-godišnjeg Romana, 7-godišnjeg Riaana i 5-godišnjeg Reigna. "Postoji veliko zanimanje za samu Lauryn kao osobu, s obzirom na to da joj se Kyle stalno vraćao, ljudi žele vidjeti u čemu je stvar", pojasnio je njezin prijatelj.

image

Lauryn Goodman

Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Lauren je uzbuđena što ide u show i samo se želi zabaviti, ali ako uspije upoznati novog muškarca u TV showu ili potencijalnog dečka, to će biti bonus...", kazao je izvor. Iako neki smatraju da je afera s Kyleom za Lauryn gotova, čini se da ona voli javnost svako malo podsjetiti da je afere bilo.

Tako je za Dan očeva, prenosi Daily Mail, Lauryn objavila fotografiju svoje djece u dresu njihovog oca. "Annie je predvidjela da će se to dogoditi prije nekoliko mjeseci, misli da su ove nove postavljene slike na dan prve utakmice i, slučajno, Dan očeva, tužan pokušaj da se ostane relevantan", ispričao je izvor.

image

Kyle Walker

Henry Nicholls/Afp
image

Annie Kilner

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Annie je rekla da se "neće igrati sretne obitelji", no iskazala je podršku svom suprugu kada je s djecom došla gledati utkakmicu Engleske i Srbije. Tako je odlučila, kako je objasnio izvor, zato što su joj djeca prioritet, a za njih je bilo važno da tada gledaju oca i da mu pruže podršku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 21:51