LUKSUZAN DOM ZA DJECU

Nogometaš bivšoj ljubavnici kupio milijunsku vilu: ‘Konačno je učinio pravu stvar, iako ga je koštala cijelo bogatstvo‘

Nedavno je započeo i sudski proces između Kylea Walkera i Lauryn Goodman, ali detalji se drže u tajnosti

Lauryn Goodman i Kyle Walker

 Profimedia/

Kyle Walker, reprezentativac Engleske i nogometaš Manchester Cityja, navodno je potrošio 2.5 milijuna funti na raskošan dom za svoju bivšu ljubavnicu i majku njegovo dvoje djece, Lauryn Goodman, prenosi The Mirror. Kao što znamo, Walker se pomirio sa suprugom Annie Kilner s kojom ima četvoricu sinova. Nedavno je započeo i sudski proces između Walkera i Goodman, ali detalji se drže u tajnosti.

"Lauryn je poznata po tome što pokušava kontrolirati narativ koji odgovara njezinoj priči - stalno je tražila pozornost javnosti insceniranim snimanjima, putovanjima na Euro... Annie i Kyle se raduju razrješenju cijele situacije i nadaju se da će im ovo posljednje poglavlje donijeti upravo to. Sve što žele je raditi na svom odnosu kako bi vidjeli što budućnost nosi za njih i njihovu mladu obitelj", kazao je izvor.

image

Kyle Walker, Annie Kilner i njihova djeca

Adam Davy/pa Images/profimedia/Adam Davy/pa Images/profimedia

Inače, Walker nema odnos sa svojom djecom koje je dobio s Lauryn zbog njezina "ponašanja", tvrdi The Mirror. U jednom od svojih intervjua nogometaš je progovorio o bolnim posljedicama koje su uslijedile nakon ljubavne afere s Goodman - iseljenje iz obiteljskog doma i hladniji odnosi sa suprugom i djecom.

"Žalim i ne žalim zbog toga. Žao mi je što nisam rekao Annie jer je imala pravo znati i to je najmanje što dugujem svojoj najboljoj prijateljici. Ne žalim jer sam dobio mogućnost provoditi dane sa svojom djecom", rekao je.

image

Lauryn Goodman

Snap/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Još su ujesen krenule glasine da je Walker izdvojio pozamašan iznos za vilu s pet spavaćih soba, vrtom i terasom. Goodman je ostala oduševljena svojim novim domom. Kasnije je Goodman odlučila renovirati vilu za 40.000 funti. "Koštala je cijelo bogatstvo. Lauryn je očito zadovoljna što je Kyle konačno učinio pravu stvar. Želi da se djeca osjećaju sretno i sigurno...", kazao je tada izvor te dodao da je potrošila "cijelo bogatstvo" kako bi to mjesto namjestila prema svome guštu, u suradnji s poznatijim dizajnerom interijera.

Govorilo se tada i da je Lauryn neko vrijeme živjela s majkom te je s oba djeteta bila skučena u istoj sobi. "Nije joj bilo lako...", dodao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. rujan 2024 23:46