CIJENA LJUBAVI

Nogometna zvijezda dobila ultimatum od prevarene supruge: ‘Daj mi 15 milijuna i ostat ću s tobom!‘

Annie Kilner ne želi da niti jedan peni ode u ruke nogometaševe bivše ljubavnice

Annie Kilner

 Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Prevarena supruga nogometaša Kylea Walkera, Annie Kilner, dat će još jednu šansu svom braku pod uvjetom da joj Walker plati polovicu svog bogatstva, odnosno 15 milijuna funti, prenosi Daily Mail. Kao što znamo, Kilner i Walker imaju četvero djece, dok nogometaš s bivšom ljubavnicom Lauryn Goodman ima dvoje djece.

Izvori bliski paru tvrde da se Walker i Kilner svađaju oko svega te da su donijeli odluku sklopiti financijski ugovor. "Rekla mu je da će razmisliti o ponovnom pokušaju samo ako joj prvo da polovicu svog novca. Rečeno joj je da ima pravo na polovicu njegovog bogatstva ako se raziđu - i ne želi da niti jedan peni od njezinog udjela ode Lauryn", kazao je izvor.

image

Lauryn Goodman

Stephen Crawshaw/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Stephen Crawshaw/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Kilner, prema tvrdnjama izvora, i dalje razmišlja o podnošenju zahtjeva za razvod jer strahuje da više ne može spasiti brak. Cijela je situacija dobila novi obrat kada je Kilnerina sestra Sian dobila dječaka u tajnoj vezi s ocem četvero djece. Kilner je zato svoju sestru optužila da radi isto što i Goodman te je čak odlučila ne posjetiti sestru i nećaka u bolnici.

"Ovo je osjetljiva situacija za Annie, ona ne odobrava moje ponašanje i užasnuta je... Iskreno se ispričavam za bilo koju bol koju sam prouzročila obiteljima, uključujući svoju", rekla je Sian za Daily Mail. Sian namjerava sama odgajati svoje dijete te oca ne uključiti u odgoj.

image

Annie Kilner i Kyle Walker

Farrell/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Annie je još uvijek u velikoj boli zbog onoga što joj se dogodilo u braku. Bila je šokirana kada je otkrila što Sian radi nakon onoga što je ona proživjela. Ona ne odobrava njezine postupke i to joj je jasno dala do znanja", tvrdio je izvor koji je otkrio da je Walker nazvao Sian licemjernom jer je ona njega nazivala svakakvim imenima kada se otkrilo za njegovu aferu.

Sianina je afera, kaže izvor, prouzročila dodatne probleme Walkeru i Kilner jer svaki put kada se posvađaju oko nogometaševe prevare on joj uzvrti udarcem na aferu njezine sestre. Iako se sada Kilner bori da novac koji pripada njoj ne završi u rukama bivše ljubavnice, Walker mora Goodman kupiti dom vrijedan 1,85 milijuna funti, ali na propisanoj udaljenosti od njegove obitelji te je dužan plaćati 8000 funti mjesečno dječje alimentacije.

Uz to, nogometaš je platio više od 600.000 funti pravnih troškova za obje strane, podmirio Goodmaničin dug od 40.000 funti te dao više od 100.000 funti na dadilju, namještaj i automobil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. rujan 2024 10:55