RAZVODE SE CYRUSI

Nova drama u slavnoj obitelji: Glazbenikova bivša žena bez dozvole mu potrošila više od 96.000 $ s kartica!

Billy Ray i Firerose vjenčali su se prošle godine, a sad se razvode zbog nepomirljivih razlika

Firerose i Billy Ray

 Screenshot/instagram

Glazbenik Billy Ray Cyrus nedavno je optužio svoju uskoro bivšu suprugu Firerose da je s njegovih kreditnih kartica potrošila više od 96.000 dolara, prenosi Page Six. Cyrus je u lipnju zatražio od suca da mu odobri hitnu zabranu prilaska kako bi svoju bivšu spriječio da nastavi trošiti novac s njegovih kartica.

image

Billy Ray Cyrus i Firerose

Instagram/

Sudac okruga Williamson mu je odobrio zahtjev i tako zabranio Firerose korištenje navedenih kartica. Sudac je, kako piše u dokumentima do kojih je došao People, rekao kako ne postoji "legitiman razlog da Firerose ima pristup računima i da dodatno troši".

U dokumentima piše i da glazbenik i njegova bivša moraju "razmijeniti izvješća o prihodima i potrošnji, kao i izvješća o imovini i obvezama". Glazbenik je u svom zahtjevu tvrdio da je njegova bivša potrošila veliki iznos novca kroz 37 neodobrenih naplata. Navodno je koristila njegovu American Express karticu, koju, prema njegovim riječima, nikad nije smjela koristiti.

image

Billy Ray Cyrus i Firerose

Instagram/

Billy je zatražio da mu Firerose vrati sav novac koji je potrošila. Ona pak tvrdi kako je imala pristup njegovim karticama otkad su se uselili zajedno 2022. godine te da nikada nije imala limit potrošnje. Dodala je i da bi trebala moći trošiti taj novac jer su još uvijek legalno vjenčani. Istaknula je da je 45.000 dolara greškom naplaćeno od strane odvjetničke tvrtke te da je isti novac vraćen na karticu.

Cyrus je podnio zahtjev za razvod u svibnju, nakon manje od godinu dana braka. Kao razlog je naveo "nepomirljive razlike i neprimjereno bračno ponašanje". Zatražio je i poništenje braka zbog prijevare. Par se vjenčao 2023. godine, nešto manje od godinu dana nakon što su se zaručili.

image

Billy Ray Cyrus i Firerose

Instagram/

Prije Firerose je Billy bio u braku s Tish Cyrus, koja je također nedavno bila u centru pozornosti zbog svog novog supruga Dominica Purcella.

Tish i Dominic su se upoznali godinama nakon njezinog razvoda od Billyja, a u kolovozu 2023. su se vjenčali. Međutim, početkom ove godine su u javnost iscurile informacije da je Tish Dominica "ukrala" od svoje kćeri Noah Cyrus, koja nije bila prisutna na vjenčanju. Prema pisanjima stranih medija, Noah nije bila ni pozvana, a njezina slavna sestra Miley, u čijoj je vili održano vjenčanje, angažirala je stražare izvan vile u slučaju da njezina sestra pokuša ući na ceremoniju.

image

Vjenčanje Tish Cyrus

Dsanchez/cpr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/

Noah se navodno viđala s Dominicom prije nego što ga je Tish počela "proganjati", kako je rekao izvor za Daily Mail. "Previranja između Noah i Tish daleko nadilaze ono što ljudi misle. Noah je izbezumljena time što joj je Tish ukrala Dominica", rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 05:23