VELIKIH 10 GODINA

Novak Đoković pokazao svoju romantičnu stranu: Ovim potezom nije osvojio samo suprugu, već i fanove

U kratkom su roku njegovi stihovi skupili vrtoglavi broj lajkova i simpatizera

Jelena i Novak Đoković

 Instagram/Jelena Đoković/

Jedan od najvećih tenisača u povijesti tog sporta, srpski as Novak Đoković, nikada nije skrivao ljubav prema svojoj ženi Jeleni, a sada je pretočio sve osjećaje u stihove i objavio ih na Instagramu.

Naime, popularni srpski tenisač je svojoj supruzi napisao pjesmu na engleskom jeziku, a uz to je objavio i kompilaciju njihovih snimki u posljednjih deset godina koje su proveli zajedno.

U kratkom su roku skupili vrtoglavi broj lajkova i simpatizera Novakovih stihova, a u komentarima se oglasilo i nekoliko poznatih faca. Popularni pjevač Željko Samardžić čestitao je dugogodišnjem paru, a i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić se također pridružio čestitkama.

Prevedenu pjesmu Novaka Đokovića s njegovog Instagram profila prenosimo u cijelosti.

Deset godina radosti,

Deset godina snova,

Deset godina kao otok,

Deset godina kao potoci.

Deset godina kao roditelji,

Deset godina kao jedno,

Deset godina plesa,

Deset godina zabave.

Deset godina joge,

Deset godina se protežemo,

Deset godina pasa,

Deset godina "donesi".

Deset godina letenja,

Deset godina na moru,

Deset godina tebe,

Najbolji dio mene.

Deset godina tenisa,

Deset godina lopti,

Deset godina trijumfa,

Deset godina padova.

Deset godina kao suigrači,

Deset godina zajedno,

Deset godina Jelena,

Volim te zauvijek.

Volim te.

Inače, Jelena je završila Osnovnu školu "Drinka Pavlović" i Sportsku gimnaziju, gdje je Novaka upoznala 2005. godine preko zajedničkih prijatelja.

image

Jelena Đoković na Wimbledonu

/Stephen Lock/i-images/eyevine/profimedia

Njihova se ljubav dogodila na prvi pogled i od tada su nerazdvojni. Spojila ih je i ljubav prema sportu jer je Jelena prvo trenirala tenis, a potom i atletiku. Vrijedno je učila jer joj je želja bila dobiti stipendiju i studirati u inozemstvu. Kako bi pomogla roditeljima, radila je u kladionici i kao promotorica. Jelena je upisala prestižni studij Business Administration na Sveučilištu Bocconi u Milanu, gdje je diplomirala s najvišim ocjenama.

Preselila se u Monte Carlo, gdje je započela zajednički život s Novakom, a ubrzo se zaposlila u naftnoj kompaniji "Tamoli" u odjelu ljudskih potencijala. Nastavila je ulagati u svoje obrazovanje te je magistrirala i doktorirala menadžment. Postala je direktorica Zaklade Novak Đoković koja prikuplja sredstva za siromašnu djecu u Srbiji.

Novak se u rujnu 2013. na vrlo originalan način zaručio s Jelenom. Helikopterom ju je odveo u Provansu i zamolio je da se uda za njega. Vjenčali su se u 2014. godine na Kraljičinoj plaži u Crnoj Gori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 15:56