DRAMA U SASTAVU

Novi rat bivših ‘Spajsica‘: ‘Postalo je još gore. Nova turneja ne dolazi u obzir, već dulje vrijeme se ne podnose!‘

Kultna grupa planirala je ponovno se sastati, ali zbog sukoba između dvije članice to se vjerojatno neće dogoditi

Spice Girls

 Channel 4 Television - Album/Album/Profimedia

Kultni bend Spice Girls dugo je razgovarao o turneji na kojoj bi se ponovno sastale sve članice benda, ali čini se da se turneja ipak neće održati. Razlog je odnos između Geri Halliwell Horner (Ginger Spice) i Mel B (Scary Spice), koji se u posljednje vrijeme pogoršao.

Kako prenosi Daily Mail, pjevačice su se posvađale do te mjere da je Geri u potpunosti odustala od turneje s ostatkom benda, koji je zbog turneje kontaktirao čak i Victoriju Beckham, koja im se nije pridružila na prošloj turneji.

image

Spice Girls na turneji

Timmsy/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Geri je imala dovoljno problema nakon drame s odnosom njezinog supruga i njegove asistentice, bilo je to dovoljno teško vrijeme i jednostavno je izgubila strpljenje s Mel i njezinim sitnim zamjerkama i šalama. Otišla je, a bez Geri se to zaista neće dogoditi. U prošlosti je ona bila pokretačka snaga grupe, ali trenutačno ne želi imati posla s Mel, a kamoli s njom dijeliti pozornicu", rekao je izvor.

Geri je prošli tjedan proslavila 52. rođendan, a na društvenim mrežama joj je čestitala Mel B, koja se odlučila našaliti s njom. "Sretan 75. rođendan", napisala je uz nimalo laskavu zajedničku fotografiju, a brojni nagađaju da je to bila referenca na njezine prethodne šale o tome da je Geri u prošlosti lagala o tome koliko ima godina.

image

Spice Girls

Derry/Mirrorpix/Profimedia

"Uvijek su imale nezgodnu vezu, ali sad je postalo još gore i nitko nije mogao izgladiti stvari između njih", dodao je izvor.

Geri i Mel posljednji su se put srele u travnju, na proslavi 50. rođendana Victorije Beckham, a navodno su se osjetile tenzije između njih. Prije rođendana je Mel u jednom intervjuu rekla da je Halliwell duže vrijeme lagala o tome koliko ima godina. Rekla je kako je Geri na svim njihovim putovanjima svoju putovnicu držala blizu sebi i da još uvijek ne zna koliko ona zapravo ima godina. Zbog toga se Halliwell naljutila, a Mel se pokušala pomiriti s njom tijekom Victorijine rođendanske zabave.

image

Princ Charles, danas kralj, sa Spice Girls

John Giles/Pa Images/Profime

"Mel je pokušala izgladiti situaciju s Geri na zabavi, ali nije prošlo kako je planirala. Ona se smijala svemu tome, ali Geri nije bila zainteresirana za to što ona ima reći i otišla je. Kada je došlo vrijeme za zajedničku fotografiju, Geri se udaljila od Mel što je više mogla i bilo je jako neugodno za gledati", istaknuo je izvor za Daily Mail.

Ranije je Mel B tvrdila i da su ona i Geri prije "spavale zajedno", u intervjuu za "Piers Morgan‘s Life Stories‘. Piers je tada rekao: "Došla si ovdje biti brutalno iskrena - jesi li ili nisi spavala s Geri Halliwell?" Mel je rekla kako su sve članice benda spavale zajedno, ali ne na način na koji on misli. Piers ju je nastavljao pitati je li spavala s Geri na što je ona naposljetku kimnula glavnom i nasmiješila se.

image

Spice Girls 1998.

Columbia Pictures Corporation/Collection Christophel Via Afp

Geri je demantirala njezinu izjavu i rekla kako Mel to radi kako bi mogla prodati što više svojih memoara.

"Ništa se nije dogodilo. Svi znamo da Mel B voli naslovnice. Možda je bilo smiješno prije 15 ili 20 godina, ali ovo je bilo previše i nije bilo smiješno", rekao je izvor blizak sastavu.

Novu je turneju najavila upravo Mel B u emisiji "Loose Women", ali ista nije bila potvrđena. "Definitivno radimo nešto. Sigurno će me ukoriti jer sam vam rekla, ali rekla sam. Radimo nešto ove godine. Sad sam u problemu...", rekla je tada. Kratko nakon se saznalo da su cure iz sastava planirale snimiti dokumentarac povodom 30. godišnjice benda, ali se ti planovi nisu ostvarili. U dokumentarcu su trebali biti prikazani intervjui s pjevačicama i njihovim obiteljima, na što Geri nije pristala, a druge članice nisu bile sretne.

image

Spice Girls

Channel 4 Television - Album/Album/Profimedia

Kako brojni nagađaju, Geri nije htjela da ju se ispituje o skandalu u koji je bio upleten njezin suprug Christian Horner, šef momčadi Red Bull Formule 1. Početkom godine su u javnost isplivale njegove poruke seksualne prirode s asistenticom. Poruke su navodno bile neprimjerene zbog čega ga je asistentica tužila, ali su sve optužbe odbačene. Nju su naposljetku suspendirali s posla.

image

Christian Horner i Geri Halliwell

Xavi Bonilla/Imago Sportfotodienst/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 09:03