MAJKA LJUTA NA KĆER

Novi rat među Kardashiankama, sve zbog zgodnog glumca: ‘Zašto ga skrivaš, dovuci ga u naš reality show‘

Kylie i Timothee su prošle godine započeli vezu, a svoju intimu čuvaju od javnosti. Sve to smeta Kris Jenner, pa je došlo do svađe

Timothee Chalamet i Kylie Jenner

 Golden Globes/Picturelux/Profimedia/

Reality zvijezda Kylie Jenner je od prošle godine u vezi s glumcem Timotheejem Chalametom. Nedavno su se pojavile glasine da je par prekinuo, sve dok ih ovih dana nisu zajedno uhvatili u izlasku. Na fotkama su izgledali zaljubljeno te su tako utišali šuškanja o problemima u ljubavi. Kylie i Timothee od početka svoju vezu drže u privatnosti, a razlog za to je što Kylie, prema pisanjima stranih medija, ne želi da njihov odnos postane "spektakl".

image

Kylie Jenner o Timothée Chalamet

Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Sve to smeta njezinoj majci Kris Jenner, koja je svojoj kćeri poručila da mora biti otvorenija sa svojom vezom. Također, Kris je izrazila želju da se Chalamet pridruži obiteljskom reality showu "The Kardashians".

Za Daily Mail se o cijeloj situaciji oglasio izvor blizak paru te rekao kako njihova veza funkcionira zato što Kylie svog dečka ne tjera da bude dio popularnog reality showa, što se ne sviđa Kris.

image

Kylie Jenner i Timothy Chalamet

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

"Kris bi voljela da se Timothee svugdje hvali s Kylie, ali Kylie se bori protiv toga jer ne želi od toga praviti veći spektakl nego što već je", rekao je izvor.

Da im u ljubavi cvjetaju ruže pokazuje i to što oboje razmišljaju o braku i djeci, kako piše Mirror, ali smatraju da za to imaju još puno vremena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 02:03