RASKOŠNO SLAVLJE

Obitelj azijskog milijardera ne štedi na vjenčanju godine: Neki gosti dobili darove vrijedne više od 3 milijuna dolara?!

Vjenčanje godine okupilo je brojne slavne zvijezde, a obitelj Ambani se pobrinula da im baš ništa ne fali

Obitelj Ambani

 Sujit Jaiswal/Afp

Prije dva tjedna vjenčali su se Anant Ambani, sin najbogatijeg čovjeka u Aziji, i njegova dugogodišnja djevojka Radhika Merchant. Svadbene svečanosti krenule su mjesecima prije samoga vjenčanja, a nastavile su se i nakon vjenčanja.

image

Obitelj Ambani

Punit Paranjpe/Afp

Na raskošno slavlje bile su pozvane brojne slavne zvijezde, uključujući Kim i Khloe Kardashian, Johna Cenu, Nicka Jonasa, Priyanku Chopru i brojne druge. Svi su oni, uključujući i druge goste, dobili skupocjene poklone od bračnog para, a kako prenosi US Weekly, neki su primili poklone u vrijednosti više od tri milijuna dolara.

image

Kim Kardashian

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/

Anant i Radhika po svoje su goste diljem svijeta slali privatne avione, a nakon dolaska su im poklonili nakit i druge "sitnice" umjesto "tradicionalnog darivanja novcem". Zvijezde navodno nisu mogle zadržati sav nakit koji su nosile na ceremoniji, a koji im je poklonila obitelj, nego samo jedan dio nakita. Osim toga, svi su oni dobili pozivnice napravljene od zlata.

image

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Sujit Jaiswal/Afp

Obitelj Ambani nije štedjela ni na izvođačima koji su zabavljali njihove goste. Prije svadbe su im, na drugim svečanostima, pjevali Rihanna, Justin Bieber, Andrea Bocelli, Backstreet Boysi, David Guetta, Katy Perry i Pitbull, a na svadbi su im pjevali Luis Fonsi i Rema.

"Svi izvođači su dobili 50 posto više od njihove tržišne vrijednosti", rekao je izvor za medij. Rihanna je navodno za svoj nastup dobila više od 6 milijuna dolara, ali kako kaže izvor, moguće je da je dobila i više od 10 milijuna dolara. Justin Bieber je pjevao također za 10 milijuna dolara, a nagađa se da je cijelo vjenčanje, uključujući i svečanosti, koštalo i do 600 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 14:28