KRAJ ROMANSE

Obljubio je brojne slavne ljepotice, a onda je u tajnosti prohodao s mladom glumicom. I s njom je sad prekinuo

U posljednjih je par godina komičar i zvijezda filma ‘Kralj Staten Islanda‘ hodala s nekoliko poznatih glumica i modela

Pete Davidson

 Stevesands/newyorknewswire/mega/The Mega Agency/Profimedia/Stevesands/newyorknewswire/mega/the Mega Agency/profimedia

Poznati komičar Pete Davidson (30) i glumica Madelyn Cline (26) navodno su prekinuli nakon manje od godinu dana veze, piše Page Six.

Prema američkom The Sunu i izvoru bliskom sada već bivšem paru, Davidson i Cline su okončali svoj odnos "tek nedavno", a ostali su u prijateljskim odnosima.

image

Pete Davidson

Roy Rochlin/Getty Images/Profimedia/Roy Rochlin/getty Images/profimedia

Ovaj 30-godišnji komičar i 26-godišnja zvijezda serije “Outer Banks” prvi su put viđeni zajedno u rujnu 2023., ali su svoju vezu držali u tajnosti. Doduše, vijest o prekidu veze Petea i Madelyn nije bila veliko iznenađenje s obzirom na to da nisu viđeni zajedno već nekoliko mjeseci.

U siječnju je 26-godišnja Madelyn bila uz Petea kada je nastupao u Helium Comedy Clubu u Philadelphiji, a prema pisanjima američkih medija, par je prije toga viđen zajedno krajem prosinca prošle godine, i od tada ih nema nigdje. U to su vrijeme Pete i Madelyn viđeni u Bobo‘s Caféu u Somersu u New Yorku.

Na samom početku njihove veze, Us Weekly je izvijestio da su Davidsonova majka i sestra bile "jako sretne" zbog njega, a objavili su da stvari općenito paru "idu jako dobro". Sve do travnja ove godine je Us Weekly tvrdio da su "jako zaljubljeni".

- Jedan od razloga zašto njihova veza tako dobro funkcionira je taj što su oboje neovisni i daju jedno drugome prostora - prokomentirao je tada jedan insajder za Us Weekly.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, romansa Cline i Davidsona započela je nakon što su oboje prekinuli podulje veze: zvijezda filma "Kralj Staten Islanda" hodao je s glumicom Chase Sui Wonders nešto manje od godinu dana, a Cline je bila sa svojim kolegom iz serije "Outer Banks", Chaseom Stokesom preko godinu dana, prije nego što su se razišli krajem 2021. godine.

image

Kim Kardashian i Pete Davidson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Naime, u posljednjih je nekoliko godina Pete Davidson hodao s pjevačicom Arianom Grande, stand-up komičarkom Carly Aquilino, scenaristicom i glumicom Cazzie David, kćeri Larryja Davida, glumicom Kate Beckinsale, američkom glumicom Margaret Qualley, manekenkom Kaiom Gerber, zvijezdom ‘Bridgertona‘ Phoebe Dynevor i manekenkom Emily Ratajkowski, a posljednja podulja veza bila mu je sa spomenutom Chase Sui Wonders.

image

Pete Davidson i Emily Ratajkowski

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Doduše, najviše je prašine u medijima digao odnos s reality zvijezdom Kim Kardashian. Podsjetimo, s njom je vezu započeo u listopadu 2021. nakon što su se javno poljubili tijekom njezina gostovanja u "Saturday Night Liveu", no njihova je romansa okončana nakon punih devet mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. kolovoz 2024 11:24