PETE DAVIDSON PRIZNAJE

‘Odustao sam od kokaina, ketamina, od je*** tableta, ali od jedne stvari ne mogu i neću odustati!‘

Komičar je uvijek otvoreno pričao o problemima s mentalnim zdravljem, a nije skrivao ni da je konzumirao droge

Pete Davidson

 Roy Rochlin/getty Images/profimedia/Roy Rochlin/getty Images/profimedia

Komičar Pete Davidson održao je nastup u Atlantic Cityju u sklopu turneje "Pete Davidson: Rehab Tour" tijekom kojeg je progovorio o svojoj ovisnosti o drogama. Kako kaže, odviknuo se od nekih težih droga, ali ne može prestati konzumirati marihuanu.

"Ne mogu odustati od marihuane. To je sve što mi je ostalo. Uzimao sam kokain i ketamin i sve je*ene tablete. Sve što mi je ostalo je marihuana, tako da, uskoro je gotovo, ali od nje još neću odustati", rekao je tijekom nastupa, prenosi Daily Mail.

image

Pete Davidson

Roy Rochlin/Getty Images/Profimedia

Prošle godine se saznalo da je Pete koristio ketamin zbog depresije s kojom se bori otkad mu je otac preminuo u terorističkom napadu 11. rujna. Tada je Davidson otkrio da je konzumirao ketamin koji se koristi za smirenje konja. U to je vrijeme Pete završio s rehabilitacijom na kojoj je bio zbog PTSP-ja i graničnog poremećaja ličnosti.

Slavni komičar je uvijek otvoreno pričao o problemima s mentalnim zdravljem. Prije dvije godine je izjavio da je "cijelo vrijeme depresivan".

"Budim se depresivan. Dotaknem dno kad su ljudi uplašeni za moj život i kad moram otići, a onda se sam moram podići. Mislim da sam nekoliko puta dotaknuo dno", rekao je tada.

image

Pete Davidson

Jeff Bottari/Getty Images/Profimedia

Na svom je nastupu prvi put progovorio i o prometnoj nesreći koju je imao prošle godine. Tada se automobilom zabio u kuću, a u autu je s njim bila i njegova bivša djevojka Chase Sui Wonders. Komičar je vozio velikom brzinom te nije vidio znak stop, a onda je odlučio zabiti se u kuću kako ne bi udario pješaka koji je bio u blizini.

"Vidio sam kuću i rekao sam: ‘Mislim da ne možeš umrijeti ako udariš kuću‘. U sitcomima obično prođu kroz nju. Tako da sam skrenuo, naciljao kuću i čak dobro udario u garažu", rekao je. Dodao je i da se uplašio da će završiti u zatvoru, ali kasnije je shvatio da nije bio pijan te da nikog nije ozlijedio. Za kaznu je morao odraditi 50 sati društveno korisnog sata te tečaj sigurne vožnje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 06:53