PRIVUKLI POGLEDE

Ogromni dijamant zaslijepio Veneciju: Je li to slavni glumac zaprosio 23 godine mlađu djevojku?

Par se prvi put počelo povezivati u veljači 2023., a od tada se vrlo rijetko zajedno pojavljuju u javnosti

Justin Theroux i Nicole Brydon Bloom

 Pool Photo Events 04/ipa/sipa Press/profimedia/Pool Photo Events 04/ipa/sipa Press/profimedia

Američki glumac Justin Theroux, koji je bio u braku s omiljenom holivudskom glumicom Jennifer Aniston, sada je potaknuo šuškanja da bi ponovno mogao pred oltar. Glasine je potaknuo veliki dijamantni prsten na ‘onome prstu‘ njegove nove, 23 godine mlađe, djevojke Nicole Brydon Bloom.

53-godišnji glumac i 30-godišnja glumica snimljeni su zajedno na crvenom tepihu 81. Filmskog festivala u Veneciji, a oboje su se pojavili u bijelim outfitima. Tamo su došli zbog promocije njegova novog filma "Beetlejuice Beetlejuice".

image

Justin Theroux i Nicole Brydon Bloom

Sgp/ddp Usa/profimedia/Sgp/ddp Usa/profimedia

Par se prvi put počelo povezivati u veljači 2023., a od tada se vrlo rijetko zajedno pojavljuju u javnosti. Posebnu pažnju javnosti privukli su u prosincu prošle godine kad se on pojavio kao njezina pratnja na vjenčanju Nicoleine sestre blizanke Chrissy. Također su viđeni kako se ljube prošlog kolovoza nakon jednog noćnog izlaska u grad.

Nicole je, inače, najpoznatija po ulozi Caroline Stuyvesant u drugoj sezoni serije ‘The Gilded Age.‘ Također se pojavila u ‘Law & Order: Special Victims Unit‘, ‘1BR‘ i ‘We Were the Lucky Ones‘.

Justin je prije nje bio s 55-godišnjom Aniston, a par je bio zajedno 7 godina. U braku su bili od 2015. do 2017., a nakon, kako je on to nazvao, ‘nježnog razvoda‘, ostali su u prijateljskim odnosima.

"Sviđalo se to vama ili ne, nismo imali taj dramatičan razlaz i volimo se. Iskren sam kad kažem da cijenim naše prijateljstvo. Ne možemo više biti zajedno i usrećivati jedno drugo", rekao je u jednom intervjuu.

Jennifer i Justin prvi su put počeli hodati 2011., nakon što su zajedno radili na filmu ‘Wanderlust‘. Prije toga je Imao 14-godišnju vezu s kostimografkinjom Heidi Bivens, no taj je odnos propao 2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 14:36