HIT NA INTERNETU

Olimpijac raznježio žene osebujnom snimkom, ali njegovo srce oteo je - drugi muškarac: ‘Zbog njega je ostavio djevojku‘

Bila je to činjenica da sam se zaljubio u muškarca i sve se dogodilo jako brzo, rekao je Tom Daley

Tom Daley i Dustin Lance Black

 Instagram/

U prošli su petak započele ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu, a srca gledatelja i publike osvojio je britanski ronilac Tom Daley (30). Tom je postao viralan na društvenim mrežama još tijekom Olimpijskih igara u Tokiju, najviše zbog njegove ljubavi prema pletenju. Ove je godine osvojio zlatnu medalju u disciplini sinkroniziranih 10 metara platforme te trenutno ima pet olimpijskih medalja, dvije zlatne i tri brončanih.

Osim što na društvenim mrežama redovito dijeli savjete o pletenju i pokazuje svoje ručno rađene komade, Tom je poznat i po svojoj vezi s holivudskim scenaristom Dustinom Lanceom Blackom (50), koji je osvojio nagradu Oscar za scenarij za film "Milk". Kad je Tom 2013. godine otkrio da je u vezi sa scenaristom, cijeli je svijet ostao šokiran, najviše zbog toga što je prije Dustina Tom bio u vezi s djevojkom.

I sam Tom je bio šokiran jer se zaljubio u muškarca pogotovo jer je nekoliko mjeseci prije nego što su krenuli hodati bio u vezi s jednom curom. Tijekom svog gostovanja u emisiji "Jonathan Ross Show" ranije ove godine je progovorio o svojoj vezi sa ženom čije ime nije otkrio te o početcima veze s Dustinom. "Ljudi kažu: ‘Zašto je imao djevojku prošle godine?‘ Pa, zato što sam imao djevojku prošle godine. Tek sam u proljeće ove godine shvatio. Nisam očekivao to i dogodilo se. Sve je nekako kliknulo i sve je bilo kako treba", rekao je tada.

Dodao je i da je bio jako iznenađen svojim osjećajima. "Bila je to činjenica da sam se zaljubio u muškarca i sve se dogodilo jako brzo". Istaknuo je i da se nije htio etiketirati kao homoseksualac ili biseksualac jer mu je sve to bilo poprilično novo. Kako su ranije njegovi prijatelji rekli, Daley je sa svojom djevojkom prekinuo čim je upoznao Dustina.

Par se upoznao 2013. godine na jednoj zabavi. Tom je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled, a priznao je i da je on napravio prvi korak iako je bio prestravljen. U to vrijeme Daley nije znao tko je Dustin, ali je odmah osjetio kemiju između njih. Nakon zabave je scenarist morao ići kući kako bi napisao novi scenarij, a Tom mu je prije toga upisao svoj broj u njegov mobitel. Dustin mu je drugi dan poslao poruku te su nakon toga započeli svoju vezu.

Vezu su javno objavili 2013. godine. Tom je u videu koji je objavio na YouTubeu rekao da mu se "cijeli svijet promijenio" nakon što se zaljubio u muškarca. "U proljeće ove godine mi se život drastično promijenio kad sam upoznao nekog i oni me čine toliko sretnim, sigurnim i sve je odlično i, pa, taj netko je muškarac", rekao je tada.

O njihovoj je vezi progovorio i ranije za The Guardian. "To je stvarno bila ljubav na prvi pogled. Prvu noć sam ga odveo da upozna moje prijatelje i rekao: ‘Ovo je moj dečko‘. Sljedeću večer smo izašli na prvi spoj. Dan nakon mi je rekao da me voli. Produžio je svoje putovanje. Već smo pričali o bebama i vjenčanjima, to je bilo u prvom tjednu", rekao je tada.

Nakon dvije godine veze, u listopadu 2015. godine, su se Tom i Dustin zaručili. Međutim, kasnije iste godine su u tajnosti prekinuli. Sedam mjeseci nisu bili zajedno, a u tih nekoliko mjeseci su se pojavile glasine o tome da je Tom prevario Dustina. Kako prenosi Mirror, Daley nije nikada fizički prevario svog sadašnjeg supruga, a i u to su vrijeme bili razdvojeni. Ipak, njihova ih je pauza ojačala.

Par se vjenčao 2017. godine, a 2018. su otkrili da će postati roditelji. Dijete su dobili putem surogat majke. Prošle su godine dobili i drugog sina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2024 13:44