POPULARNI FESTIVAL

Oliver Tree napravio spektakl na prvoj večeri Exita, a publika se raspametila na hitove Guccija Manea

Večeras će na glavnoj pozornici nastupiti Black Eyed Peas, a u narednim danima će publika uživati uz Saru Landry, Ofenbach i druge

Prva večer Exit festivala

 Exit Photo Team/

Četvrtak na Exitu prošao je u znaku trap rima, najjačih elektronskih beatova i moćnih gitarskih rifova. Publiku je na Tesla Universe pozornici oduševio Gucci Mane, a mts Dance Arenu je osvojio veliki Carl Cox. Više od 40 festivalskih pozornica je ugostilo više od 40.000 posjetitelja.

Začetnik globalnog trap zvuka Gucci Mane je oduševio publiku svojim hitovima poput "Freaky Gurl", "Photoshoot", "Pillz" i "Wake Up in the Sky". Publika nije ostala ravnodušna ni na nastupima Rudimentala, Dub FX-a i Flava D-ja. Publiku su ranije tijekom večeri oduševili i ekscentrični Oliver Tree, Đorđe & Venok x Vekac, Z++ i drugi.

image

Prva večer Exit festivala

Exit Photo Team/

Exitov hram elektronske glazbe, mts Dance Arena, na svoju je pozornicu doveo legendarnog Carla Coxa, jednog od najpoznatijih i najdugovječnijih svjetskih DJ-eva. Publiku na najvećem plesnom podiju je zabavila i Sama‘ Abdulhadi, kao i KlangKuenstler, Franky Wah i Mene. Pokraj mts-a, na NSNS Stage Refreshed pozornici, posjetitelje su rasplesali Yotto, Airrica, Henry Saiz i drugi.

Na Visa Fusion pozornici nastupio je rock sastav Villagers of Ionannina City, kao i novosadski punk bend Ritam Nereda. Nakon 15 godina su se na pozornicu vratili The Casualtiers i to na Explosive Stage na Exitu.

image

Prva večer Exit festivala

Exit Photo Team/

Večeras se program Exita nastavlja u još jačem ritmu. Atmosferu ispred main stagea će ugrijati Black Eyed Peas, kao i Azahriah i Joker Out. Arbat, Argy i Vintage Culture stižu na mts Dance Arenu, a na NSNS pozornici će nastupiti Kobosil, Cassie Raptor, Estella Boersma i drugi. Cijela satnica se može pronaći na službenoj stranici festivala.

U narednim danima će nastupati i Tom Morello, osnivač Rage Against The Machinea, kao i Sara Landry, John Newman, Ofenbach, Steve Angello i drugi.

image

Prva večer Exit festivala

Exit Photo Team/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:22