JOVANA JEREMIĆ

Omiljena Vučićeva voditeljica pokazala kako odmara: ‘Ja noćas ovako, a vi kako hoćete‘

Svaki slobodan trenutak koristi za uživanje na svom velebnom imanju koje dijeli s dečkom Draganom Stankovićem

Jovana Jeremić

 Instagram/Jovana Jeremić/

Voditeljica jutarnjeg programa na srpskoj Pink televiziji, Jovana Jeremić, privukla je pažnju svojim brojnim ekscentričnim stavovima i izazovnim odjevnim kombinacijama te je ubrzo nazvana "najdražom Vučićevom voditeljicom". Sada je odlučila na društvenim mrežama podijeliti kako se odmara u vili svog dečka, biznismena Dragana Stankovića. Svaki slobodan trenutak koristi za uživanje na svom velebnom imanju, a nakon napornog dana odlučila se za noćno kupanje u bazenu sa svojom kćerkicom Leom.

Voditeljica je odijenula kupaći i podijelila kadrove iz vile te pokazala kako se opušta. Ova je 33-godišnjakinja uživala u noćnom kupanju i putem videa svima poslala važnu poruku.

image

Jovana Jeremić

Screenshot/instagram/

- Eh, ovo je život, što se mene tiče. Ja noćas ovako, a vi kako hoćete - rekla je Jeremić u spomenutoj snimci na njenom Instagramu.

Inače, Jovana Jeremić je nedavno otkrila detalje odnosa s Draganom Stankovićem, popularnim "kraljem peciva", te istaknula da najveći dio vremena provodi u svojoj vili koju nerijetko naziva "vila Jovana".

- Ovdje se uživa. Ovdje je moja oaza, vila "Jovana". Pronašla sam mir van Beograda, kada to zaželim, imam svoj stan, Lea kreće u predškolu od rujna... Imam još godinu dana ‘lufta‘, a onda krećemo u školu - rekla je Jovana.

image

Jovana Jeremić

Screenshot/instagram/

Inače, njen dečko Dragan je vlasnik pekarskog objekta u Beogradu, koji je prije tri godine doživio milijunsku štetu, kada mu se tijekom noći zapalio objekt od 1000 metara kvadratnih. Tada je imao 700 zaposlenika, a procijenjena šteta je iznosila između dva i pol i tri milijuna eura, piše Kurir.

Za Dragana se u Srbiji pričalo da je milijunaš, a u Grockoj posjeduje ogromnu kuću u kojoj Jovana Jeremić, kako je izjavila jednom prilikom, provodi tri dana tjedno. Na stranici Company Wall objavljeni su podaci o prihodima, rashodima i neto dobitku Dragana Stankovića. U 2022. je imao prihod od 6.248.996.000,00 dinara, dok je rashod iznosio 5.893.175.000,00 dinara. To bi značilo da mu je čista zarada bila 300.831.000,00 dinara, što je više od 2.500.000 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. srpanj 2024 11:05