NEMA IH U JAVNOSTI

Omiljeni pjevač ponovno je slobodan: ‘Usrećila ga je, ali stvari su se malo zaoštrile...‘

Par je počeo izlaziti prije 14 mjeseci, a posljednji su put u javnosti bili zajedno kada su se u travnju u Tokiju vozili biciklima

Harry Styles

 Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Wj_images/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Pretpostavlja se da je pjevač Harry Styles ponovno slobodan. Kako Daily Mail prenosi, pjevač je na putovanju u Japanu okončao svoju vezu s glumicom Taylor Russell. Podsjetimo, par je počeo izlaziti prije 14 mjeseci, a posljednji su put u javnosti viđeni zajedno u travnju, kada su se u Tokiju vozili biciklima.

image

Harry Styles i Taylor Russell

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Harry Styles i Taylor Russell

/Goff Photos/splashnews.com/splash/profimedia

Nakon toga, Russell se pojavila na Met Gali bez Stylesa, a čak i njihovi prijatelji tvrde da je par prekinuo. "Harry i Taylor su prekinuli. Prošli su kroz težak period nakon putovanja u Japan i neko su vrijeme razdvojeni. Bili su divan par i bilo je očito da je Taylor usrećila Harryja, ali stvari su se malo zaoštrile pa su uzeli vremena", kazao je izvor za britanske medije.

Još u ožujku je izvor rekao da je pjevač spreman za novo poglavlje u životu - obitelj. "Harry se osjeća kao da je proživio već deset života, ali jedno je sigurno - njegove 30-e neće biti nimalo slične njegovim 20-ima. Doživio je svu slavu koju bi itko mogao poželjeti. Sada je spreman za sljedeće poglavlje. On je zaljubljen u Taylor. Želi obitelj s njom i to je sljedeća faza njegova života", objasnio je izvor tada.

image

Taylor Russell

Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, Styles je prije Russell bio s glumicom Olivijom Wilde, a ta je romansa potrajala skoro dvije godine. Osim nje, ljubio je i pjevačicu Taylor Swift, manekenke Kendall Jenner, Emily Ratajkowski i Camille Rowe. No, pjevač je bio najviše shrvan kada je njegova 14 godina starija djevojka i voditeljica ‘X-Factora‘, Caroline Flack, odlučila oduzeti si život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 01:57