NOVA ŽRTVA PLJAČKE

Opljačkan dom ljepotice Victoria‘s Secreta: ‘Pokrali su mi stvari vrijedne milijune, imale su sentimentalnu vrijednost‘

Provalnici su razbili stražnji prozor i ukrali više dizajnerskih torbi, nakit i robu...

Daniela Braga

 John Angelillo/upi/profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

Daniela Braga, model Victoria‘s Secreta, otkrila je da je njezin dom opljačkan te da su provalnici odnijeli robu te zaručnički i vjenčani prsten, pa se procjenjuje da su pokradene stvari u vrijednosti od više od milijun dolara, prenosi Daily Mail. Dom manekenke i Adama Freedea, izvršnog direktora MadaLuxe Group, opljačkan je prošlog tjedna, a tek je nedavno manekenka o tome obavijestila javnost.

Kada se Braga vratila kući kasno navečer provalnika nije bilo, ali nereda iza njih jest, pa je manekenka odlučila zatečeno stanje fotografirati, a kasnije i podijeliti u svojim Instagram pričama. Kako mediji prenose, provalnici su razbili stražnji prozor i ukrali više dizajnerskih torbi i nakita.

image

Adam Freede i Daniela Braga

Rich Polk/getty Images/profimedia/Rich Polk/getty Images/profimedia

Još nitko nije uhićen, prenosi Daily Mail, ali policija i dalje istražuje provalu. Manekenka je priznala da se ona i njezin suprug osjećaju povrijeđeno nakon zadiranja u privatnost te da joj je teško jer je izgubila sentimentalne predmete. Neki od tih predmeta su, osim zaručničkog i vjenčanog prstena, nakit koji je nekada pripadao njezinoj svekrvi, ali i ultrazvuk bebe.

Ovo je samo još jedna u nizu provala u Los Angelesu. Osim Brage i Freedea žrtve zločina su i Sarah Hyland, Marlon Wayans, Bhad Bhanie, Tom Hanks i Rita Wilson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 17:55