PAKLENA DIJETA

Orlando Bloom toliko je smršavio za novi film da je umalo umro: ‘Supruga je plakala kad me vidjela‘

Film ‘The Cut‘ premijerno je prikazan na filmskom festivalu u Torontu, a zbog svoje je uloge Bloom morao drastično smršavjeti

Orlando Bloom

 Mert Alper Dervis/Anadolu Via Afp

Glumac Orlando Bloom progovorio je o svom novom filmu "The Cut" koji se premijerno prikazao na filmskom festivalu u Torontu. Kako kaže, tijekom snimanja je "mislio da će umrijeti" jer je njegova uloga zahtijevala da skine jako puno kilograma.

image

Orlando Bloom

Pouria Afkhami/Middle East Images Via Afp

"Bio sam jako gladan. Posljednja tri tjedna u Londonu, prije nego što smo krenuli snimati, sam jeo samo tunu i krastavce", rekao je glumac. Nutricionistica mu je dala strogu dijetu koja je bila "dizajnirana kako bi ga srušila", a sve kako bi glumac mogao započeti snimati film s najmanjom mogućom kilažom.

"Kako smo krenuli snimati, tako sam dobivao na kilaži", ispričao je. Istaknuo je i da je njegova drastična transformacija šokirala njegovu partnericu Katy Perry, koja je bila "izbezumljena".

image

Orlando Bloom

Pouria Afkhami/Middle East Images Via Afp

Glumac je rekao i kako je Perry plakala nakon što je pogledala film. "Bila je tamo kad sam prolazio kroz to, s djecom. To je teško za obitelj", rekao je.

Radnja filma vrti se oko umirovljenog boksača koji se želi vratiti u ring, čak i kad bi ga to koštalo života.

image

Orlando Bloom

Mert Alper Dervis/Anadolu Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. rujan 2024 14:22