KRIZA SREDNJIH GODINA?

Osveta se servira hladna: Affleck digao kredit, kupio viletinu i preko noći drastično promijenio imidž!

Mnogi se šale da je to najbolji dokaz da J.Lo nema više nikakav utjecaj nad njime jer mu tako nešto ne bi dozvolila

Ben Affleck sa sinom Samuelom

 Blueloveimages/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Blueloveimages/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako je njegov službeni razvod od Jennifer Lopez sve bliže, kako pišu američki mediji, Ben Affleck (51) ne izgleda pretjerano zabrinuto. Čak štoviše, mnogi kažu da posljednjih dana izgleda bolje nego ikad.

U subotu je snimljen s novom, modernom frizurom, obrijanom sa strane, a mnogi komentatori šale se da je to najbolji dokaz da pjevačica nema više nikakav utjecaj nad njime jer mu tako nešto ne bi dozvolila.

Neki ovaj potez smatraju krizom srednjih godina, dok drugi kažu da je Ben dokaz da i muškarci mijenjaju frizuru kad žele promijeniti svoj život.

Glumac je za ležernu vožnju odjenuo crni T-shirt s natpisom Red Hot Chili Peppers i kožnatu jaknu te se provezao po Los Angelesu na svom motociklu.

Nedavno je kupio imanje vrijedno 20,5 milijuna dolara između Brentwooda i Pacific Palisadesa. Kako piše Daily Mail, Ben je digao kredit od 10 milijuna dolara. Nova nekretnina s pet spavaćih soba i šest kupaonica kupljena je na rođendan njegove 55-godišnje supruge.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

/Cinzia Camela/livemedia/shutterstock

Imanje od 6200 kvadratnih metara izvorno je izgrađeno i projektirano početkom 1940-ih od strane poznatog arhitekta Cliffa Maya prije nego što su ga prethodni vlasnici opsežno preuredili.

Dnevni boravak je na dvije razine s mješavinom kamena i rustikalnih drvenih podova.

Glasine o razvodu poznatog para nakon samo dvije godine krenule su kružiti početkom ljeta kad su svoju vilu na Beverly Hillsu stavili na prodaju za 68 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 02:14