PROBLEMI SA SRCEM

Otkriven uzrok smrti nedavno preminule dugogodišnje ljubavi Clinta Eastwooda: ‘Jako će i nedostajati...‘

Par je skupa od 2014. godine, upoznali su se kada je Christina Sandera radila kao hostesa restorana u Clint Eastwoodovom hotelu

Clint Eastwood i Christina Sandera

 Dennis Van Tine/zuma Press/profimedia/Dennis Van Tine/zuma Press/profimedia

Christina Sandera, dugogodišnja partnerica glumca i redatelja Clint Eastwooda, preminula je u 61. godini od srčanog udara, a kao neposredni uzrok smrti navode se srčana aritmija i ateroskleroza, prenosi Daily Mail. Tužnu vijest o smrti podijelio je glumac kada je rekao: "Christina je bila ljupka, brižna žena i jako će mi nedostajati."

Par je bio u vezi od 2014. godine, upoznali su se kada je ona radila kao hostesa restorana u Eastwoodovom hotelu. Sandera, koja je bila 33 godine mlađa od Eastwooda, rado je podržavala zvijezdu u njegovoj filmskoj karijeri, na premijerama i dodjelama nagrada.

image

Clint Eastwood i Christina Sandera

Kevin Winter/getty Images/profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Eastwood je počeo ljubiti Sanderu nakon 17 godina dugog braka sa suprugom Dinom, s kojom ima kćer Morgan Eastwood. Kao što znamo, Eastwood je otac osmero djece od šest različitih žena. Tako je kćer Alison i sina Kylea dobio u otvorenom braku s Maggie Johnson.

Majka najstarijeg Eastwoodovog djeteta, Laurie Murray, nije poznata javnosti, zna se samo da je zatrudnjela i dijete dala na usvajanje. Murray je posvojio par u Seattleu, ali ona je tražila svoje biološke roditelje - tako je došla do glumca koji nije znao da je njezina majka uopće bila trudna.

Eastwood je dobro primio tu vijest i zbližio se s kćeri. Kćer Kimber Lynn dobio je tijekom afere s Roxanne Tunis, koje je preminula prošle godine. Sina Scotta i kćer Kathryn ima sa stjuardesom Jacelyn Reeves, a Francescu je dobio sa zvijezdom "Titanika", Frances Fisher.

image

Clint Eastwood i Dina

Remy De La Mauviniere/Afp/Profimedia/Remy De La Mauviniere/afp/profimedia
image

Clint Eastwood i Maggie Johnson

Peter Borsari/pip-landmark Media/landmark/profimedia/Peter Borsari/pip-landmark Media/landmark/profimedia
image

Clint Eastwood i Frances Fisher

Landmark Media/alamy/alamy/profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Glumac ima, koliko je poznato javnosti, petero unučadi - Lowella, Clintona, Kelsey, Graylen i Titana. Najstariji unuk ima 41 godinu, a najmlađi šest godina. Lowell i Kelsey djeca su Eastwoodove kćerke Laurien, Kimber ima Clintona, Kyle je dobio Graylen, a Francesca ima Titana.

Sandera je prije romanse sa slavnim glumcem bila u braku s Paulom Wainscoatom 11 mjeseci, a cijeli je odnos rezultirao uhićenjem Sandere zbog kućnog zlostavljanja. Više su se puta Sandera i Wainscoat fizički obračunali, a u nekim izvještajima piše da je tada bila pod utjecajem alkohola. Brak je okončan 2003. godina, a Sandera je priznala da je pohađala 15 tečajeva kontrole bijesa te da je prestala piti alkohol iako nikada nije bila alkoholičarka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. kolovoz 2024 11:52