ŽESTOKE OPTUŽBE

Otkriveni šokantni detalji optužnice protiv Kanyea Westa: ‘Rekao je Bianci da želi seks s njezinom majkom, a ona nek gleda‘

U tužbi se tvrdi da se West nasmijao kada je rekla da se ničega ne sjeća i rekao ‘Žene vole reći da se ne sjećaju‘

Bianca Censori, Kanye West, Lauren Pisciotta i Biancina majka 

 /Profimedia

Bivša osobna asistentica Kanyea Westa, Lauren Pisciotta, koja ga je optužila da ju je otpustio nakon što ju je seksualno uznemiravao, izmijenila je svoju tužbu kako bi dodala nekoliko novih tvrdnji, uključujući da je bila na studijskoj sesiji u Santa Monici u Kaliforniji gdje ju je West navodno drogirao i seksualno napao, otkrili su novinari The Rolling Stonea.

"Tužiteljica je osjećala sve manje kontrole nad svojim tijelom i govorom, nakon čega se više ničega ne sjeća, nastavlja se u tužbi. Sljedećeg dana, u tužbi se tvrdi da se Pisciotta probudila "fizički jako loše i zbunjena". Također je osjećala "ogroman sram i neugodnost jer se nije mogla sjetiti niti jednog detalja svoje noći nakon onih početnih gutljaja pića koje joj je poslužio West" navodi se u tužbi.

Tek godinama kasnije Pisciotta je rekla da je saznala da je navodno bila seksualno zlostavljana. West je otkrila da su se "spetljali" na snimanju u studiju, zbog čega je shvatila da je te noći navodno bila drogirana i seksualno zlostavljana. Kada je rekla Westu da se "ne sjeća te noći u studiju i da se sjeća samo samog početka noći kada su sjeli na kauč u sobi punoj ljudi i popili gutljaje jedinog pića koje joj je dao", u tužbi se tvrdi da se West nasmijao i rekao: "Žene vole reći da se ne sjećaju." Predstavnik Westa nije odgovorio na zahtjev novinara The Rolling Stonea za komentar.

U međuvremenu su i novinari Daily Maila došli do informacija iz tužbe, pa navode kako piše da je Bianci Censori, s kojom je bio, rekao da želi voditi ljubav s njezinom majkom. Navodno je poslao snimku njihova razgovora s mobitela, na kojoj piše "Želim j.... tvoju majku prije nego što ode".

image

Bianca Censori

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pisali smo već o pravnom sporu između bivšeg OnlyFans modela, Lauren Pisciotte, i repera Kanyea Westa, koji je optužen za seksualno uznemiravanje. Pisciotta je rekla da reper nije prestajao pričati o seksu dok je ona bila njegova zaposlenica te da joj je često slao poruke seksualne prirode među kojima je bila i ona da je uzeo Viagru kako bi spavao s osobom s A-liste.

Bilo je tu i poruka koje su sadržavale razne Westove maštarije s Pisciottom, ali i vulgarnih videozapisa. Pisciotta je navela i da je West često govorio kako priželjkuje imati seks s majkom jedne od svojih zaposlenica, a da pritom zaposlenica to promatra.

Navodi se i da je reper jednom zamolio Pisciottu da ga posjeti u hotelu u Malibuu kako bi mu donijela podatke za prijavu na Netflix, ali je kasnije priznao da je htio da dođe kako bi mu dala zagrljaj za njegov rođendan. Pisciotta je istaknula i trenutak kada je reper došao u studio s muškom i ženskom gošćom pa je rekao muškom gostu da može imati seks s Pisciottom ako mu on dopusti seks sa ženskom gošćom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. listopad 2024 14:23