ZAVRŠIO I U BOLNICI

Otkriveno koliko zarađuje najsramotniji reper Balkana: ‘Ma to je ogroman novac, plaćaju ga kao da je Čolić‘

Izvor blizak Desingerici tvrdi da reper uzima ogroman novac po nastupu i da koristi ‘playback‘

Dragomir Despić ‘Desingerica‘

 Screenshot/instagram/

Kontroverzni srpski glazbenik Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, iz nastupa u nastup šokira slušatelje diljem regije. Prvo se svojim trap pjesmama popeo na sam vrh trendinga na YouTubeu, a onda je koncertima izbezumio publiku i javnost lupanjem svojih slušatelja tenisicom po glavi, pljuvanjem djevojci u usta ili jednostavno pravljenjem gibanice nasred pozornice.

Koliko god bio provokativan, sigurno je da mu obožavatelja ne nedostaje, a i raspored za ljetnu koncertnu sezonu mu je ispunjen, što znači da je mu ne nedostaje ni novca. Naime, jedan je izvor blizak poznatom glazbeniku priznao za srpski Espreso koliko točno Desingerica zarađuje po nastupu.

- Kako sam čuo od njegovih prijatelja, sada mu je honorar negdje između 10 tisuća i 15 tisuća eura. Ma to su ogromni novci. On je pun do kraja godine, ljetna sezona mu je najjača - ispričao je spomenuti izvor.

- U početku je uzimao 500 eura, a sad zarađuje kao da je Čola - nastavio je izvor, referencirajući se na Zdravka Čolića, jednog od glazbenika koji zarađuju najviše na Balkanu.

Izvor blizak Desingerici tvrdi da reper uzima ogroman novac po nastupu i da koristi "playback".

- Ali sve je počelo s tom tenisicom i udaranjem. Onda su ga vlasnici klubova počeli nenormalno često pozivati ​​da održi nastup jer su vidjeli da lako može napuniti klub - rekao je izvor i dodao kako "ne nije Desingerica za duže staze jer će se istrošiti, a onda će se pojaviti neki novi Desingerica za kojim će poludjeti".

image

Desingerica

Instagram/desingerica/

Ovih je dana ponovno iznenadio, no ne na pozornici, već izjavom da je završio u bolnici. Reper je istaknuo da nije posve siguran kako je narušio svoje zdravlje, a iako je prošao sve kontrole, još uvijek se ne osjeća dobro.

- Imao sam dnevni tulum, vjerojatno je od premora, nespavanja, ne znam... Radim cijelo vrijeme, svaki dan. Kad sam krenuo iz Budve za Požarevac, na nastup, na pola puta mi se tlak spustio, poblijedio sam, krenuo je hladan znoj, pao sam pored pločnika, odmah su me odvezli u bolnicu. Tamo su mi dali injekcije, infuzije, jedva sam došao do kuće. Evo, i sad mi je baš loše, drhtim cijeli. Gornji tlak mi je bio 80, modar sam bio cijeli, ne znam što se dogodilo - rekao je Desingerica.

image

Desingerica u bolnici

Screenshot/instagram/

Fotografiju iz bolnice objavio je na svom Instagram profilu i napisao: "Kad sistem kolabira".

Ovaj 31-godišnji reper je također otkazao nastupe koje je imao dogovorene ovih dana, no uskoro ga očekuje i koncert u Crnoj Gori.

- Otkazao sam jučer i danas nastupe, vjerojatno ću izgurati, vidjet ćemo - rekao je.

image

Desingerica u bolnici

Screenshot/instagram/

Iako Desingerica nema baš pozitivnu sliku u medijima, prije nekoliko nam je mjeseci rekao da ga to ne brine te da je njegova glazba odraz njega.

- Uživam u glazbi. Sve radim iz srca i zato što volim. Sve što ispoljavam, to sam ja i odražava mene kao biće i ličnost - rekao je tada.

A čini se da ne brine ni njegove obožavatelje jer ovaj je srpski reper često na vrhu trendinga glazbenih ljestvica, "CCokolada", "Skakavacc", "Tuckavacc", "Rendalicca", "Penetraccia", samo su neke od njegovih hitova koje mladi danas slušaju i koje kontroverznog repera stavljaju na sam vrh scene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. srpanj 2024 17:26