GODINE SU SAMO BROJ

Ovim slavnim damama u 50-ima na izgledu zavide i upola mlađe: Otkrile su tajne svojih seksi figura

Slavne glumice i pjevačice često se hvale svojim vitkim linijama koje su rezultat redovitog vježbanja i pravilne prehrane

Demi Moore, Jennifer Lopez, Elizabeth Hurley

 Profimedia/

Slavna glumica Tori Spelling ovih je dana privukla pozornost na plaži u Malibuu, gdje je nosila minijaturni bikini upečatljive boje. Glumica je nedavno otkrila da je koristila lijek za mršavljenje te da nikada nije uspjela biti na dijeti, a svoju vitku liniju, na kojoj joj brojni zavide, nerijetko pokazuje na društvenim mrežama. Iako je prešla 50-u godinu, Tori izgleda vrlo mladoliko, što joj često i govore u komentarima ispod njenih fotografija.

image

Tori Spelling

Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Diggzy/jesal/splash/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Jennifer Lopez

Svoju vitku liniju na društvenim mrežama često pokazuje i pjevačica Jennifer Lopez, koja će krajem ovog mjeseca napuniti 55 godina. Nedavno su je fotografi uhvatili na odmoru u Italiji gdje je svoju figuru naglasila u bijelom bikiniju, a na Instagramu se nerijetko pohvali i s fotografijama iz teretane. Tajna njezine vitke linije su zasigurno redoviti treninzi, ali i pravilna prehrana koje se strogo drži. Njezino je glavno pravilo to da ugljikohidrate konzumira samo ujutro ili u ranim poslijepodnevnim satima.

Bethenny Frankel

Američka medijska ličnost Bethenny Frankel i u 54. godini oduševljava svojom figurom. Osim što često pozira u bikinijima, svoje duge noge naglašava i mini haljinama. Liniju održava redovitim kretanjem, ali, kako kaže, ne vježba i nije na nikakvoj dijeti.

"Ne vježbam. Radim što mogu, kad mogu. Ići ću na snowboarding ako mogu, surfati ću ako mogu. Hodat ću po plaži... Ali prvo biram spavanje. Spavanje mi je prioritet i biti sretna mi je prioritet. Jedem što želim, ali u umjerenim količinama", rekla je jednom prilikom.

Elizabeth Hurley

Glumica Elizabeth Hurley bliži se 60. godini, što ju ne sprječava da gotovo svakodnevno objavi novu fotografiju u izazovnom kupaćem kostimu. Njezini se pratitelji pitaju kako uspjeva održati liniju, a ona je istaknula da je za njenu figuru najzaslužnija pravilna prehrana.

"Moja mantra je: nemoj jesti previše, prebrzo, prečesto ili prekasno. Odnosno, jedite manja jela, pravilno žvačite hranu, zabranite grickanje i jedite večeru ranije. Ovo funkcionira za mene. Ne pijem čudne zelene sokove ili shakeove i uzimam samo suplemente ako mi krvni nalazi kažu da mi nešto fali", otkrila je pa dodala da uz svaki obrok jede ili voće ili povrće, a brzu hranu jede izrazito rijetko, kako bi se "počastila".

Demi Moore

Iako je u 62. godini, Demi Moore privlači pozornost gdje god da se pojavi zbog vitke figure, na kojoj joj mogu pozavidjeti mnoge. Istu naglašava u pripijenim haljinama, koje nosi na svim prestižnim događajima. Njezina je tajna, kako je sama otkrila, u umjerenosti.

"Ključ dobre forme je umjerenost. Umjereno jedem i umjereno vježbam, jer sam shvatila da krajnosti ne vode nužno do uspjeha. Iscrpila sam se vježbanjem u teretani i još nisam bila zadovoljna svojim izgledom, danas samo manje vježbam, ali nikad nisam bila sretnija - rekla je i istaknula da si jednom tjedno dopusti pojesti nešto slatko ili "zabranjene" kalorije. Najviše se hrani jelima bogatim proteinima, a osim toga se bavi jogom i trčanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 10:54