SEXTING SKANDAL

Oženjeni političar hvalio se prijateljima aferom s uglednom političkom novinarkom: ‘Slala mi je intimne fotografije‘

Zbog cijele te situacije suspendirana je s posla, a trenutno se provodi istraga u vezi povrede novinarske etike

Olivia Nuzzi

 Stefani Reynolds/Afp

Prije nekoliko dana novi seksualni skandal uzdrmao je svijet politike i medija. Časopis New York svoju je političku novinarku, 31-godišnju Oliviju Nuzzi, poslao na prisilni dopust nakon što je ova priznala da je u potencijalno kompromitirajućoj ljubavnoj vezi s američkim političarem, odvjetnikom i širiteljem teorija urota, 70-godišnjim Robertom Kennedyjem mlađim.

New York je u četvrtak na svojoj internetskoj stranici napisao da je Nuzzi, dopisnica časopisa iz Washingtona, urednicima rekla da se za vrijeme praćenja aktualne američke predsjedničke kampanje upustila u osobnu vezu s osobom o kojoj je pisala, a koja je relevantan faktor u toj kampanji.

Časopis je rekao da ta veza predstavlja sukob interesa. Interna revizija Nuzzijinog pisanja pokazala je da njezino pisanje zbog te veze nije bilo ni netočno ni pristrano.

Page Six sada donosi nove informacije o kontroverznoj aferi. Pišu kako se Robert F. Kennedy Jr. navodno hvalio da ima "intimne fotografije" novinarke New York magazina koje mu je slala tijekom njihove ‘sexting afere‘.

Kako navodi Daily Beast, 70-godišnji političar navodno je ispričao svojim bliskim prijateljima sve o intimnim fotografijama koje mu je poslala, a to je i dovelo do ovog skandala.

Informacija o intimnim fotografijama stigla je i do Nuzzijinog glavnog urednika, Davida Haskella, koji ju je odmah pozvao na sastanak i zatražio objašnjenje. Rekao joj je da se Kennedy hvali fotografijama te da govori ljudima da je u romantičnoj vezi s Nuzzi. Ona je u početku negirala optužbe, a zatim je ipak priznala da mu je slala intimne fotografije.

Zbog cijele te situacije suspendirana je s posla, a trenutno se provodi istraga u vezi povrede novinarske etike. Časopis je svojim čitateljima priopćio da je novinarka na prisilnom dopustu te su se ispričali zbog njezina ponašanja.

Navodno su si Nuzzi i Kennedy Jr. slali neprimjerene poruke dok je on bio u braku s Cheryl Hines i dok je ona bila zaručena za novinara Ryana Lizzu. Nakon što je procurila vijest o aferi. Lizza i Nuzzi otkazali su zaruke. Kennedyjeva supruga također je viđena bez vjenčanog prstena u Italiji nakon što se doznalo za ovaj skandal s porukama.

Podsjetimo, Kennedy Jr. i njegova 59-godišnja supruga vjenčali su se 2014., nakon što se saznalo za njegove brojne afere tijekom prošlih propalih brakova s ​​Emily Ruth Black i Mary Richardson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 16:29