SPORNI VIDEI

Ozzyju Osbourneu je dosta Britney Spears: ‘Svaki je*** dan moram to gledati‘

Mnogi su zabrinuti za pjevačicu, uključujući i njezinu djecu, zbog provokativnog sadžaja kojeg objavljuje na društvenim mrama

Ozzy Osbourne

 Ron Lyon/zuma Press/profimedia/Ron Lyon/zuma Press/profimedia

Pjevač Ozzy Osbourne ne odobrava Instagram videozapise pjevačice Britney Spears, prenosi Page Six. Ozzy je rekao supruzi Sharon i njihovoj djeci, Jacku i Kelly, da mu je dosta gledanja videa "jadne stare" pjevačice na društvenim mrežama. "Svaki je*** dan", dobacio je Sharon.

"Žao mi je zbog nje. To je tužno, jako, jako tužno", smatra ova obitelj za pjevačicin plesni sadržaj na društvenim mrežama.

image

Ozzy Osbourne i Sharon Osbourne

Joseph Martinez/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/Joseph Martinez/picturelux/hollywood Archive/profimedia

Mnogi su zabrinuti, uključujući i njezinu djecu i bližnje, za dobrobit pjevačice nakon podosta objavljenog plesnog i polugolog sadržaja. Britney je do sada uvijek govorila da su njezini plesni videozapisi njoj svojevrsni oblik terapije.

image

Britney Spears, Sean Preston Federline i Jayden James Federline

Cwny/backgrid Usa/profimedia/Cwny/backgrid Usa/profimedia

Inače, pjevačicini sinovi, Sean i Jayden, preselili su se 2023. na Havaje s ocem Kevinom Federlineom, njegovom suprugom Victorijom Prince i njihovo dvoje djece, Peytonom i Jordanom. Jayden je prije dvije godine u intervjuu otkrio da on i njegov brat tada mjesecima nisu vidjeli svoju majku, a razlog lošeg odnosa bio je njezin provokativan sadržaj na društvenim mrežama.

"Samo želim da joj psihički bude bolje. Kad joj bude bolje, stvarno je želim ponovno vidjeti", kazao je tada i dodao da će za to biti potrebno puno vremena i truda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. kolovoz 2024 10:09