JESSIE J U PROBLEMU

Pala je još jedna zvijezda: Pljačkaši provalili u vilu slavne pjevačice i uzeli skupocjeni nakit

Policija je potvrdila da nema uhićenja u vezi s pljačkom, ali da se istraga nastavlja

Jessie J

 Goffphotos.com/goff Photos/profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Vila pjevačice Jessie J u Los Angelesu, gdje živi s dugogodišnjim partnerom, košarkašem Chananom Safirom Colmanom, opljačkana je, a nestao je više od 20.000 dolara vrijedan nakit. Provalnici su, kako piše The Mirror, ušli na posjed preko stražnjeg prozora tako što su ga razbili.

Policija je potvrdila da nema uhićenja u vezi s pljačkom, ali da se istraga nastavlja. Inače, pjevačica nije prva slavna osoba kojoj je provaljeno u kuću. Na meti pljačkaša našli su se i Tom Hanks te Rita Wilson, čija vila vrijedi 26 milijuna dolara u Pacific Palisadesu, ali i glumica Sarah Hyland te glumac i komičar Marlon Wayans.

image

Jessie J

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia
image

Jessie J i Chanan Colman

Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

"Zapravo nisu dobili puno jer ja ne posjedujem ništa. Najvrjednija stvar u mojoj kući je moja kuća. Dakle, osim ako nju nećeš staviti na kamion i odvući je, onda je dobro jer ja ne posjedujem ništa. Ne nosim nakit. Ovaj prsten je lažan. To je monitor otkucaja srca. Ne nosim nakit. Nemam gotovine...", rekao je u Instagram videu Wayans kada su ga ovoga ljeta opljačkali.

Čini se da pljačkaši čekaju da slavne osobe otputuju negdje izvan grada da bi ih opljačkali te često za sobom ostave razbijeno staklo. Provalnici su razbili stražnji prozor i ukrali više dizajnerskih torbi te nakita i manekenki Danieli Bragi.

Kako smo ranije izvijestili, pljačkaši su odnijeli robu te zaručnički i vjenčani prsten pa se procjenjuje da su pokradene stvari u vrijednosti od više od milijun dolara. Manekenka je priznala da se ona i njezin suprug osjećaju povrijeđeno nakon zadiranja u privatnost te da joj je teško jer je izgubila predmete koji su imali sentimentalnu vrijednost. Neki od tih predmeta su, osim zaručničkog i vjenčanog prstena, nakit koji je nekada pripadao njezinoj svekrvi, ali i ultrazvuk bebe.

image

Adam Freede i Daniela Braga

Rich Polk/getty Images/profimedia/Rich Polk/getty Images/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. listopad 2024 14:49