SRETNIJA NEGO IKAD

Pamela ponovno bez šminke: ‘Radim eksperiment sama sa sobom, ogulila sam sve sa sebe‘

Proslavila se na naslovnici Playboya, a posljednjih mjeseci pažnju privlači time što je prestala koristiti šminku

Pamela Anderson 

 Ander Gillenea/Afp

Pamela Anderson (57) je u petak na 72. Međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastianu promovirala svoj novi film "The Last Showgirl". U filmu koji je režirala Gia Coppola Pamela glumi Shelley, koja se suočava s neizvjesnom budućnošću uslijed zatvaranja njenog showa nakon 30 godina.

Glumica je nosila cvjetnu haljinu, raspustila je kosu i još jednom je pustila svoju prirodnu kožu da zablista, uz poneku pjegicu na licu. Nanijela je samo hidratantnu kremu.

"Velik dio moje karijere bio je povezan s fizičkim izgledom i bilo je to pravo putovanje. To je dio razloga zašto sam napravila ovaj eksperiment sa samom sobom tako što sam ogulila sve to, prisjećajući se tko sam. Nisam definirana onim što mi ljudi čine, nego onim što ja radim. I dalje pronalazim radost i u životu i u ovom poslu", rekla je.

Film je dobro prihvaćen, a Anderson je izrazila uzbuđenje zbog uloge i sličnosti koje ima s njenim vlastitim životom.

Pamela posljednjih mjeseci pažnju privlači time što je prestala koristiti šminku. Odluku je donijela nakon smrti svoje dugogodišnje vizažistice Alexis Vogel 2019. godine. Kaže da se sada osjeća slobodnije i autentičnije.

image

Pamela Anderson

Ander Gillenea/Afp

Izbacila je nepotrebne losione i kreme, a koristi tek nekoliko osnovnih preparata koji joj hidratiziraju kožu.

"Često koristim sprej za hidrataciju s daškom ruže, a balzam za usne nanosim cijeli dan, pogotovo zimi", otkrila je Anderson, koja je postala poznata nakon što je izabrana za naslovnu stranu magazina Playboy u veljači 1990. godine.

image
Ander Gillenea/Afp

O svemu je govorila i u Netflixovom dokumentarcu "Pamela, A Love Story", u kojem je otkrila detalje svog života i karijere te izazove s kojima se suočavala. Dokumentarac prikazuje njeno putovanje od malog grada u Kanadi do svjetske slave, uključujući njene turbulentne romanse i skandale.

image

Pamela Anderson i Gia Coppola

Ander Gillenea/Afp

Svjetsku slavu je stekla kao C.J. Parker u seriji "Baywatch", koja ju je učinila jednim od najprepoznatljivijih lica devedesetih godina.

Pamela ima dva sina, Brandona Thomasa Leeja (26) i Dylana Jaggera Leeja (25), koje je dobila u braku s glazbenikom Tommyjem Leejem. Bila je udana i za Kid Rocka i za Ricka Salomona.

Njezin posljednji brak, s Danom Hayhurstom, koji joj je bio tjelohranitelj, završio je razvodom 2022., nakon godinu dana sreće. Pamela je kasnije izjavila da se trenutačno fokusira na sebe i svoje osobne projekte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 19:07