ALEN ISLAMOVIĆ

Pjevač Bijelog dugmeta na pozornicu došao u invalidskim kolicima: ‘Bio sam na hitnoj operaciji, trpio užasne bolove‘

Javnost je zabrinula snimka pjevača s koncerta na kojem je nastupio u invalidskim kolicima

Alen Islamović

 Cropix/TikTok/

Bosanskohercegovački pjevač Alen Islamović, poznat po svom radu u bendu Bijelo dugme, nedavno je doživio nesreću zbog koje je ostao u invalidskim kolicima, a sada je progovorio za Kurir i otkrio kako se to dogodilo i kako se sada osjeća.

image

Alen Islamović, 2015.

Srdjan Vrancic/Cropix

Javnost je zabrinula snimka pjevača s koncerta na kojem je nastupio u invalidskim kolicima, no sada se, kaže, osjeća dobro.

- Sada sam dobro. Operiran sam prije 17-18 dana. Poslije koncerta u Nišu imao sam četiri dana pauze, pa sam igrao tenis s prijateljima u Somboru, kada sam ozlijedio Ahilovu tetivu - rekao je.

- To je jedna od najtežih sportskih ozljeda, užasna bol. Odmah sam operiran, a operacija je bila uspješna, pa sam nakon četiri dana nastavio s koncertima i nastupio s Bijelim dugmetom u Kragujevcu - tvrdi Islamović.

image

Alen Islamović, 2015.

Srdjan Vrancic/Cropix

Njegovi obožavatelji tvrde da Alena ništa ne može spriječiti da izađe na pozornicu i uveseli masu, a on kao da je sve prilagodio ovoj nemiloj situaciji. Ističe da mu nije bilo lako, ali je na kraju uspio.

- Tako sam skrojen, kada sam dobio štake, ja sam s njima zaplesao! Problem je bio jer pjevam visoke lage te bih vršio veliki pritisak na ranu i nogu, na koju se ni naredna četiri tjedna ne smijem ni osloniti. Kolica su bila najbolje rješenje. Također sam si osigurao i lagodno putovanje, tako da podignem nogu, oko sebe stavim voće, hranu, sokove i put pod noge! Moglo je doći do raznih komplikacija, da se rana inficira na ovoj vrućini, da noga otekne, da popucaju šavovi, ali rana zarasta i oporavljam se dobro - otkrio je Alen za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2024 12:16