DAVE GROHL

Pjevač Foo Fightersa prevario suprugu i priznao: ‘Postao sam otac djevojčice rođene izvan mog braka‘

Glazbenik je novom objavom šokirao obožavatelje, a rekao je kako radi na tome da ponovno dobije povjerenje svoje supruge

Dave Grohl i Jordyn Blum

 Tibrina Hobson/Afp

Pjevač i glazbenik grupe Foo Fighters, Dave Grohl, priznao je da je prevario svoju suprugu Jordyn Blum te da je nedavno dobio dijete sa svojom ljubavnicom. Objavom na Instagramu šokirao je svoje obožavatelje, a u njoj je napisao kako radi na tome da vrati povjerenje supruge s kojom je u braku 21 godinu.

"Nedavno sam postao otac djevojčice rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju suprugu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", napisao je pa se zahvalio obožavateljima na "obzirnosti prema djeci koja su uključena". Slavni glazbenik nije otkrivao detalje o majci svoje kćeri, a na Instagramu je isključio komentare.

Međutim, njegova se objava proširila drugim društvenim mrežama, a Grohl se našao na meti kritika zbog svoje nevjere. "Uvijek sam mislila da je on savršena osoba, zašto je to napravio?", "Oduvijek se činio kao super čovjek, očito nije", pisali su neki.

image

Dave Grohl

Suamy Beydoun/Agif Via Afp

Inače, Grohl i Blum su nedavno proslavili 21. godišnjicu. Par se upoznao 2001. godine u jednom kafiću, ali Dave u početku nije htio biti u vezi s njom. "Kad sam upoznao svoju suprugu, otišli smo na nekoliko spojeva i odlučio sam da nisam spreman za ozbiljnu vezu, tako da sam je prestao zvati. Nakon tri mjeseca sam imao otkriće i nazvao sam je. Javila se i rekla da je mislila da me više nikad neće čuti", rekao je ranije glazbenik.

Par se vjenčao u zajedničkom domu u Los Angelesu 2003. godine. Zajedno imaju troje djece, Violet Maye, Harper Willow i Opheliju Saint. Prije Jordyn je glazbenik bio u braku s fotografkinjom Jennifer Youngblood.

image

Dave Grohl

Helle Arensbak/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:53