RASTUŽILA PRATITELJE

Pjevačici legendarnog benda dijagnosticirali rak: ‘Krećem s kemoterapijom: Imam još puno toga za otpjevati...‘

Ann Wilson i bend Heart nedavno su odgodili turneju zbog njezinog ‘rutinskog medicinskog zahvata‘

Ann Wilson

 Angela Weiss/Afp

Pjevačica Ann Wilson, glavni vokal legendarnog benda Heart, otkrila je da joj je dijagnosticiran rak. Vijest je podijelila na društvenim mrežama, a o detaljima bolesti nije htjela govoriti.

"Nedavno sam išla na operaciju uklanjanja nečega što je, kako se ispostavilo, bilo kancerogeno. Operacija je bila uspješna i osjećam se odlično, ali moji doktori su mi preporučili da krenem na preventivnu kemoterapiju i odlučila sam to i napraviti. Doktori su mi rekli da uzmem pauzu od nastupa godinu dana", napisala je Ann. Osim toga se ispričala svojim obožavateljima koji su kupili ulaznice za nastupe koje je najavila te im poručila: "Apsolutno se planiram vratiti na pozornicu 2025. godine".

"Ovo je samo pauza. Imam još puno toga za otpjevati", istaknula je pjevačica, najpoznatija po hitu "Barracuda" iz 1977. godine.

Inače, Heart je nedavno odgodio koncerte u Europi povodom turneje "Heart‘s Royal Flush". Razlog je bio taj što se Wilson podvrgnula "rutinskom medicinskom zahvatu" te joj je bio predviđen oporavak u trajanju od šest tjedana. Tada se ispričala obožavateljima i poručila im da je dobro.

image

Ann Wilson

Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 11:36