ODGOVORILA HEJTERIMA

Pjevačicu iz BiH iskritizirali zbog nekoliko fotografija u dresu Vatrenih: ‘Tvoja je Bosna, a ne Hrvatska‘

Prije tjedan dana je Antonija nastupila u Osijeku u sklopu 42. Osječkog ljeta mladih

Antonija Čerkez

 Screenshot/instagram/

Antonija Čerkez, pjevačica koja se proslavila u popularnoj emisiji "Zvezde Granda", uoči nogometne utakmice Hrvatske i Albanije pozirala je u hrvatskom dresu i fotografirala se s obožavateljima, no ponašanje ove glazbenice iz Širokog Brijega razljutilo je neke od komentatora.

- Obučeš li kad igra BiH dres i navijaš li za Bosnu i Hercegovinu? Tvoja je Bosna, a ne Hrvatska - poručio joj je jedan komentator, dok je drugi istaknuo kako većina Bošnjaka uopće "ne simpatizira svoju reprezentaciju, ni kad pobjeđuje, ni kad gubi, no za Hrvatsku navijaju uvijek".

Nije trebalo puno vremena da Čerkez odgovori nazad, a poručila im je kako "ima pravo odijenuti što god hoće".

- Kako nikada ne komentirate kada pjevam ‘Bosnom Behar‘, ‘Jel Sarajevo gdje je nekada bilo‘ i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi - nastavila je.

- Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam ovom fotografijom? Da sam obukla dres neke ‘random‘ države koja nije uopće, evo, s Balkana, pitam se bi li uopće bilo komentara - ‘ti živiš u BiH, što nosiš to’. Samo ljubav - zaključila je 27-godišnja Čerkez.

Što se tiče njene karijere, prije tjedan dana je Antonija nastupila u Osijeku u sklopu 42. Osječkog ljeta mladih, a nedavno je nakon finala "Zvezda Granda" održala veliki humanitarni koncert u svom rodnom Širokom Brijegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. lipanj 2024 15:32