ZALJUBLJENI PAR

Plijene poglede gdje god da se pojave: Šef Amazona i njegova atraktivna Lauren uživali u ‘kampu za milijardere‘

Sanchez i Bezos su učestala tema brojnih medija, a posljednje su viđeni u Italiji prošlog tjedna

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 Kevork Djansezian/getty Images/profimedia/Kevork Djansezian/getty Images/profimedia

Bivša novinarka Lauren Sanchez i njen zaručnik, vlasnik Amazona, Jeff Bezos, privlačili su poglede sretno šetajući Allen & Co. Sun Valley konferencijom, često nazvanom i "ljetnim kampom za milijardere".

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Kevork Djansezian/getty Images/profimedia/Kevork Djansezian/getty Images/profimedia

Za popodnevnu šetnju Sun Valleyjem, Sanchez je izabrala Chanelovu prljavo bijelu suknju od kašmira te je uparila s krem ​​kardiganom i smeđim topom, prenosi Page Six. Izgled je dopunila bijelim tenisicama, smeđim avijatičarskim sunčanim naočalama, a imala je i skupocjenu svijetloružičastu Louis Vuitton torbicu.

image

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

Kevork Djansezian/getty Images/profimedia/Kevork Djansezian/getty Images/profimedia

S druge strane, miljarder Bezos se pojavio u, za njega karakterističnoj, crnoj majici kratkih rukava, crnom prsluku i sivim hlačama. Što se detalja tiče, odabrao je crni remen, crne cipele i crne sunčane naočale. U idućih nekoliko dana, par će se pridružiti desecima drugih izvršnih direktora, investitora, političara i poslovnih lidera kako bi uživali u prirodi te razgovarali o poslu i radili na stvaranju partnerstava.

Preostali značajni sudionici ovogodišnje konferencije uključuju izvršnog direktora Applea, Tima Cooka, izvršnog direktora Disneyja, Boba Igera, vlasnika New England Patriotsa, Roberta Krafta i predsjednika Warner Bros. Discoveryja, Davida Zaslava.

Inače, Sanchez i Bezos su učestala tema brojnih medija, a posljednje su viđeni u Italiji prošlog tjedna. Primijećeni su kako sjede blizu jedno drugome i drže se za ruke tijekom modne revije brenda Dolce Gabbana, gdje je njen sin Nikk Gonzalez, kojeg je dobila s bivšim Tonyjem Gonzalezom, prošetao pistom.

Uz Nikka, Lauren također ima 17-godišnjeg sina Evana i 16-godišnju kćer Eleanor s bivšim suprugom Patrickom Whitesellom.

Zanimljivo, navodno ju je upravo Whitesell, koji je inače izvršni predsjednik agencije Endeavour, upoznao s Bezosom, koji pak ima tri sina i jednu posvojenu kćer s bivšom suprugom, filantropkinjom MacKenzie Scott.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 20:05