‘SJAJAN ENTUZIJAZAM‘

Pogledajte kako je princ William otpustio kočnice na koncertu Taylor Swift, fanovi: ‘Pa ti si kralj plesa!‘

Na koncert je, prema pisanju britanskih medija, poveo i svoje troje djece

Taylor Swift, Wembley

 Unboxphd/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Unboxphd/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Društvenim mrežama kruži snimka na kojoj se vidi princ od Walesa kako pleše u gomili, na koncertu Taylor Swift. Snimljen je, kako piše The Sun, odjeven u zakopčanu košulju i sako, u trenutku njiše bokove dok uživa u glazbi, dok pjevačica izvodi svoj hit "Shake It Off". Mnogi božavatelji kraljevske obitelji pozdravili su budućeg kralja zbog njegovih poteza, jedan je napisao: "Treba voljeti njegov entuzijazam! Taylor je stvarno za svakoga". "Možda je princ, ali je kralj plesa, dodao je drugi...".

Williamu je jučer bio 42. rođendan, pisali smo i kako mu je emotivnom porukom otac čestitao rođendan, a na koncert je, prema pisanju britanskih medija, poveo svoje troje djece, princa Georgea (10), princezu Charlotte (9) i princa Louisa (6), zajedno s još nekim članovima kraljevske obitelji, Zarom i Mikeom Tindallom. Američka pop megazvijezda (34), Taylor Swift, inače stara Williamova prijateljica - započela je u petak londonski dio svoje turneje Eras, koja obara sve rekorde, a na koncertu je na Wembleyu, bio i njezin dečko, američki nogometaš Travis Kelce.

William je nedavno uočen u javnosti kada je Engleska igrala nogometnu utakmicu s Danskom u Njemačkoj na Euru 2024. Jučer je supruga princeza Kate objavila snimku svog muža s njihovom djecom na plaži i dodala "Svi te volimo, tata" kako bi obilježila njegov rođendan.

William je, podsjetimo, prethodno dijelio pozornicu s Swift u Kensingtonskoj palači 2013. godine kako bi izveo Livin‘ On A Prayer Bon Jovija. Bilo je to u dobrotvorne svrhe.

image

Princ William

X
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 10:33