ATRAKTIVNA ANGELINA

Pogledajte sestru Biance Censori, fanovi misle da je još zgodnija od nje!

Angelina se sestri pridružila na zabavi za slušanje novog albuma Kanyea Westa, koji je izašao ovih dana

Bianca i Angelina Censori

 Instagram/

Arhitektica Bianca Censori već je dvije godine u braku s reperom Kanyeom Westom. Njezin otac je više puta javno rekao da ne podržava njihovu vezu, ali čini se da situacija nije ista s Biancinom sestrom Angelinom.

Angelina je u ponedjeljak objavila fotografiju na kojoj pozira s Biancom, a obje su sestre pokazale vitke figure u izazovnim outfitima.

Bianca je odjenula smeđi top koji je uparila s tangama, dok je Angelina pozirala u bijeloj majici i bijelim hlačicama koje podsjećaju na gaćice. Angelina je podijelila i fotku na kojoj je Bianca pozirala sama, a u prvom se planu nalazila njezina gotovo gola stražnjica.

U komentarima su se nanizale pohvale na račun obje, ali su neki komentirali kako Angelina izgleda još zgodnije od Biance. "Božanstvene ste", "Oduzimate dah", "Udaj se za mene", pisali su im.

Dan prije nego što je Angelina pratitelje počastila izazovnim fotkama je Kanye West organizirao zabavu za slušanje njegovog novog albuma "Vultures 2", na kojem je surađivao s glazbenicima kao što su Skepta, Kodak Black, Peso Pluma i Travis Scott. Na zabavi su bile i Angelina i Bianca, a kako pišu strani mediji, pridružila im se i sestra Alyssia.

Kanye i Bianca već su neko vrijeme u centru pozornosti zbog svojih bizarnih izdanja u kojima se pojavljuju u javnosti.

image

Bianca Censori i Kanye West

Backgrid/backgrid Usa/profimedia

On često izlazi pokriven od glave do pete i to u crnoj odjeći, dok ona na sebi nosi minimalno odjeće koja je često prozirna. Zbog toga su nerijetko na meti kritika, a nedavno su im ugostitelji zbog toga zabranili ulazak u restorane.

Osim toga, reperov bivši šef osoblja je nedavno rekao da je Kanye ovisan o dušikovom oksidu, odnosno o plinu za smijanje na koji ga je navodno navukao njegov stomatolog Thomas P. Connelly. Navodno je zbog toga reper pisao antisemitske komentare na društvenim mrežama i počeo se "čudno" ponašati u javnosti.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. kolovoz 2024 12:13