ISTRAGA SE NASTAVLJA

Policija pretresla hotel u kojem je preminuo Liam Payne: Traže informacije o zaposlenicima, gledaju sva računala...

Bivši član grupe One Direction pao je s trećeg kata hotela, a u tijelu su mu pronašli tragove raznih supstanci

Liam Payne

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Glazbenik Liam Payne preminuo je 16. listopada nakon pada s trećeg kata hotela CasaSur u Buenos Airesu. Kako prenosi Mirror, policija je sada upala u hotel kako bi pronašla nove informacije o osoblju hotela.

Izvori kažu da hotel mora predati dodatne sigurnosne snimke istražiteljima te dati informacije o članovima osoblja. Istražuju se zaposlenici koji su radili na dan njegove smrti te oni koji su radili nekoliko dana prije tragedije. Istražitelji su ranije razgovarali s dva člana osoblja zbog sumnje da su oni Liama opskrbljivali drogom.

image

Liam Payne

Tolga Akmen/Afp

Navodno su jedan čistač i još jedan zaposlenik skrivali drogu u kutiju sapuna koju je kasnije pronašla policija u Payneovoj hotelskoj sobi.

Kako piše US Weekly, policija je pretresla hotel tražeći dodatne dokumente unutar hotelskih registracijskih knjiga, a navodno uzimaju i informacije s računala koja se nalaze u hotelu. U istrazi sudjeluje i Paul Higgins, Liamov tjelohranitelj. On je, prema tvrdnjama izvora, intervjuirao nekoliko članova osoblja kako bi saznao tko je Liamu dao narkotike.

image

Liam Payne

Malte Ossowski/Sven Simon/Dpa Picture-alliance Via Afp

Nedavno je djelomičnom autopsijom utvrđeno da je glazbenik imao tragove nekoliko droga u tijelu u trenutku smrti. Uz kokain su pronašli i tragove "ružičastog kokaina", mješavine koja često uključuje MDMA, ketamin, metamfetamin, crack, benzodiazepin, a ponekad kokain.

Učinak "ružičastog kokaina" je ovih dana objasnio bivši košarkaš Lamar Odom, koji je priznao da je i sam konzumirao ovu vrstu droge. "Droga može izazvati halucinacije, a ako je bio u takvom stanju, tko zna što se dogodilo", rekao je on. Istaknuo je da je on znao čuti glasove kad je koristio "ružičasti kokain".

image

Liam Payne

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. listopad 2024 12:57