SLAVNI OSKAROVAC

Posrnula holivudska zvijezda viđena u jadranskom biseru: Ovo izdanje bilo je teško ne primijetiti...

Glumac je na odmor stigao u društvu sina, a fotografi su ih snimili u starom gradu

Nicolas Cage

 Profimedia/

Oskarovac Nicolas Cage ovih je dana stigao na ljetovanje u naše susjedstvo. Sa sinom Kal-El Coppolom Cageom je uživao u Veneciji, a fotografi su ih uhvatili šetnji starim gradom.

Glumac je privukao pozornost u šarenoj košulji i hlačama zanimljivog dizajna. Outfit je upotpunio jednostavnim tenisicama i sunčanim naočalama.

image

Nicolas Cage u Veneciji

Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njegov je sin nosio crnu majicu i crni donji dio trenirke.

Ovo je prvi put da je Nicolas viđen u javnosti nakon što je njegov sin Weston Cage Coppola uhićen zbog napada sa smrtonosnim oružjem. Uhićen je samo nekoliko tjedana nakon što je njegova majka Christina Fulton viđena s masnicama na licu. Incident sa Christinom se dogodio 28. travnja, a do napada je došlo jer je Weston imao "krizu mentalnog zdravlja".

image

Weston Coppola Cage

Valerie Macon/Afp

Nakon njegovog uhićenja se oglasila Christina.

"Dana 28. travnja 2024., oko 17:30, primila sam poruku od prijatelja mog sina, Westona Cagea, u vezi s njegovim sve lošijim mentalnim stanjem, pozivajući me da dođem pomoći. Kada sam došla dati podršku i utješiti ga, on je već bio usred živčanog sloma. U roku od nekoliko minuta bila sam brutalno napadnuta i zadobila sam ozbiljnije ozljede", rekla je pa dodala:

"Unatoč mojim očajničkim molbama upućenim policijskim službenicima da ga privedu radi procjene mentalnog zdravlja, policijski službenici su odbili moj zahtjev. Kao majka, duboko sam ožalošćena i zabrinuta zbog Westonove stalne krize mentalnog zdravlja. Imperativ je da dobije pomoć koja mu je prijeko potrebna".

Westona su pustili uz jamčevinu od 150.000 dolara koju je navodno platio Nicolas.

image

Weston Cage I Nicolas Cage

Lilly Lawrence/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. kolovoz 2024 15:28