O BIVŠEM SUPRUGU

Potresna ispovijest Demi Moore, otkrila stanje Brucea Willisa: ‘Cijenim još ono vrijeme koje nam je preostalo‘

Junak akcijskih filmova obolio je od frontotemporalne demencije, koja mu je dijagnosticirana prošle godine

Drew Barrymore i Demi Moore 

 The Drew Barrymore Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia/The Drew Barrymore Show/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Demi Moore podijelila je novosti o stanju bivšeg supruga Brucea Willisa dok se glumac bori s frontotemporalnom demencijom. U petak se 61-godišnja glumica pojavila u "The Drew Barrymore Show", a 49-godišnja TV voditeljica se prisjetila njihovog zajedničkog rada na filmu iz 2003. "Charliejevi anđeli: Punom brzinom". Willis je imao malo cameo pojavljivanje na početku filma.

"Kad smo snimali ‘Charliejeve anđele‘, Bruce je došao i samo zaigrao, on je otvorio film. I morali smo raditi s njim.", prisjetila se Barrymore koja glumca zna gotovo cijeli život, još dok je kruh zarađivao kao barmen u njujorškom Cafe Centralu. Barrymore je priupitala kolegicu, inače bivšu Willisovu suprugu, kako je on sada, prenosi The New York Post.

image

Bruce Willis

Javiles/bruce/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

"S obzirom na sve, stabilno je.", odgovorila je Moore koja je sa zvijezdom brojnih akcijskih hitova bila u braku od 1987. do 2000. u kojem su dobili kćeri Rumer (36), Scout (33) i Talullah (30). Nakon razvoda, bivši par ostao je iznimno blizak. Moore je prisustvovala Willisovom vjenčanju 2009. kada se oženio s Emmom Heming Willis s kojom ima kćeri Mabel (12) i Evelyn (10). Glumica također ima blizak odnos s Emmom, a kompletna obitelj često zajedno slavi praznike i rođendane. Čak su prije četiri godine bili zajedno u karanteni u Idahu tijekom pandemije COVID-19. Dok je razgovarala s Barrymore, Moore je otkrila savjete koje daje svojim kćerima dok se nose sa zdravstvenim problemima svog oca.

image

Bruce Willis

Javiles/bruce/backgrid/backgrid Usa/profimedia/

"Ono što kažem svojoj djeci je da ljude upoznate tamo gdje jesu. Ne držite se toga tko su oni bili ili što želite da budu, nego tko su oni u ovom trenutku. Iza toga postoji takva ljepota i radost i ljubav.", kazala je Moore. Otkrila je i kako se trudi provesti što više vremena s Willisom i njihovom obitelji.

"Kad sam u Los Angelesu, idem kod njih svaki tjedan i jako cijenim vrijeme koje svi dijelimo.", rekla je. U ožujku 2022. zvijezda filmskog serijala "Umri muški" povukao se iz glume nakon što mu je dijagnosticirana afazija. U veljači 2023. obitelj Willis izjavila je kako je njegovo stanje napredovalo do frontotemporalne demencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 10:47