SPREMA SE PIR

Povezivali su je s hollywoodskim ljepotanom, ali sad je službeno: ‘Lady Gaga dečka upoznala s premijerom, pa otkrila...‘

Lady Gaga i Michael Polansky zajedno su od 2020. godine, a sad se po Tik Toku dijeli njena rečenica u kojoj je sve otkrila

Lady Gaga, Gabriel Attal i Michael Polansky

 Oli Scarff/Afp

Pjevačica Lady Gaga nazvala je po prvi put svog partnera Michaela Polanskog svojim zaručnikom na Olimpijskim igrama u Parizu i to nakon što se mjesecima nagađao ljubavni status para otkako se pjevačica u javnosti pojavila s velikim prstenom.

"Ovo je moj zaručnik, Michael", prenosi Page Six da je rekla Gaga u videu objavljenom na TikToku u kojem svog zaručnika upoznaje s francuskim premijerom Gabrielom Attalom. Premijer je pozdravio pjevačicu i pohvalio njezin nastup tijekom ceremonije u petak.

@theballout 🚨👀 Lady Gaga Reveals Engagement 💍 to Michael Polansky When Speaking to the French Prime Minister Gabriel Attal: "This is my fiancé, Michael." So happy for Gaga! ♥️ #ladygaga #engagement #fiancé #michaelpolansky #gabrielattal #fypシ゚viral #breakingnnews #celebritynews #paris2024 ♬ original sound - The Ball Out
image

Lady Gaga i Gabriel Attal

Oli Scarff/Afp
image

Lady Gaga i Gabriel Attal

Oli Scarff/Afp

Kao što znamo, Gaga je na svečanoj ceremoniji Olimpijskih igara u Parizu izvela pjesmu francuske zvijezde Zizija Jeanmairea, "Mon Truc en Plumes".

image

Lady Gaga

Emmanuel Dunand/Afp
image

Lady Gaga

Aris Messinis/Afp

Poznato je da su pjevačica i Polansky zajedno od 2020. godine, a već 2021. Gaga ga je nazvala svojim "cijelim svijetom". Nakon glasina o zarukama, koje Gaga nikada nije ni potvrdila ni demantirala sve do sada, pojavile su se glasine da je trudna, ali njih je zvijezda demantirala.

"Nisam trudna - samo sam premalo plakala u teretani", rekla je tada pjevačica. Inače, prije Polanskog, Gaga je bila zaručena za Taylora Kinneya i menadžera Christiana Carina. Nije tajna ni da se zvijezda priželjkuje ostvariti kao majka već dulje vrijeme. Još 2020. godine u jednom je intervjuu priznala da je jako uzbuđena što će jednoga dana imati djecu.

Gagu su inače dugo povezivali s Bradleyem Cooperom s kojim je glumila u hit filmu ‘Zvijezda je rođena‘, a iako su oboje nekoliko puta demantirali glasine, tabloidi nisu odustajali od te teme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 10:36