TALIJANI ZGROŽENI

Povratak na mjesto ‘zločina‘: Lanjska upozorenja nisu urodila plodom, Bianca osvanula u prozirnoj haljini bez gaćica!

Bianca Censori od 2022., od kada se udala za kontroverznog repera, sve je više sklona zapanjujućim modnim odabirima

Bianca Censori

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Supruga repera Kanyea Westa, Bianca Censori, odlučila se u izlasku sa suprugom za prozirnu haljinu u kojoj je, ponovno, privlačila poglede. Par je uživao u restoranu u Firenci, a West je, kao i uvijek do sada, za tu prigodu odlučio odijenuti ležerniju modnu kombinaciju.

Censori je uz prozirnu haljinu dugih rukava i dugačku do poda uparila bijele štikle, a kosu je stilizirala u njezinu prepoznatljivu punđu. Nije čudno vidjeti Censori u još jednoj hrabroj kombinaciji jer je od 2022., od kada se udala za kontroverznog repera, sve više sklona zapanjujućim modnim odabirima.

image

Kanye West i Bianca Censori

Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Kanye West i Bianca Censori

Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Tmz/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjetimo, West je nedavno optužen za seksualno uznemiravanje, nezakonit otkaz i kršenje ugovora, a tužbu je podnijela njegova bivša pomoćnica Lauren Pisciotta. Bivša je zaposlenica tvrdila da joj je reper, kako prenosi Daily Mail, slao eksplicitne fotografije, videozapise i prekomjerno dijelio informacije o svom seksualnom životu pokušavajući je natjerati da i ona bude dio njega.

Reper je demantirao Piciottine tvrdnje te ju optužio za ucjenu i iznudu. Pisciotta je, kako je West kazao, otpuštena zbog bezobraznog ponašanja, tražila je plaću od nevjerojatnih 4 milijuna dolara. Mediji pišu da je kontroverzna zvijezda izjavila da će podnijeti protutužbu, ali koliko je do sada poznato, to još nije učinio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 22:42